Afrikai Nemzetek Kupája

Előrehozott döntő! - csúcsmeccs az Afrika Kupán

megosztom

Az egyik nagyágyú már a legjobb 16 között elbúcsúzik az afrikai kontinenstornától.

Talán a torna eddigi legrangosabb mérkőzését rendezik szerda késő délután Kamerunban, ahol a hetedik nyolcaddöntőben Elefántcsontpart és Egyiptom feszül egymásnak. Noha a torna előtt még a Fáraók voltak esélyesebbek a végső sikerre, a lenti szorzókból is láthatjuk, hogy alaposan megfordultak az erőviszonyok.

3705434

Ez elsősorban Mo Szalahék gyenge teljesítményének köszönhető, akik nehezen izzadták ki magukból a továbbjutást. Noha a 6 pont látszólag sima kvalifikációnak mondható, azért Bissau-Guinea és Szudán 1-0-s legyőzése nem tartozik a diadalmenetek közé. Az eredmények mellett a játék is bőségesen akadozott, a közben kieső Nigéria például simán lefocizta a Fáraókat, márpedig Elefántcsontpart most a kontinens egyik legerősebb csapatának tűnik.

Az elefántok 7 ponttal abszolválták a csoportkört, amely könnyedén lehetett volna 9 is, ha nem érkezik az a hihetetlen kapushiba Sierra Leone ellen. Kessiéék az utolsó körben Algéria ellen is erőt demonstráltak és úgy mosták le a torna egyik legnagyobb esélyesét, hogy számukra ott már nem volt tét, míg Mahrezék az életükért játszottak.


Miért válaszd a Logibetet?

 

 • Magyarországon egyedüliként teljes letölthető tipptörténetet találsz minden tippmesterhez, ezáltal minden statisztikát te magad ellenőrizhetsz.
   
 • Az előfizetés díja a hazai és a nemzetközi konkurenciához képest is egyedülállóan olcsó.
   
 • Maguk az előfizetők szokták megosztani az érdeklődőkkel sikertörténeteiket, bizonyítva ezáltal, hogy a Logibeten tényleg lehet nyerni.
   
 • Előfizetőként egy zárt, összetartó közösség segíti a munkádat, ha esetleg elakadnál a tippmesterek és a tippek tengerében.
   
 • Ha nincs kedved szelektálni és felkutatni a legjobb tippmestereket, az évek óta nyereséges, profitgaranciával ellátott SuperTipsternek köszönhetően ezt nem is kell megtenned.

 

Nyerni akarok, kipróbálom a Logibetet!


Ennek fényében nem csoda, hogy a fogadóirodáknál a narancssárgák a favoritok, noha a torna előtt még az ő végső sikerük 10-szeres, Egyiptomé 8-szoros szorzóval volt fogadható. Újdonsült hiányzó ráadásul egyik oldalon sincs, így közel a legjobb együttesek futhatnak ki a gyepre, olyannyira, hogy Patrice Beaumelle mester még a bőség zavarával is küzd, hogy éppen kit is hagyjon ki a támadók közül a kezdőcsapatból.

Nagyon érdekes az oddsok alakulása, hiszen úgy lett Elefántcsontpart favoritja ennek a mérkőzésnek, hogy gyakorlatilag nem is történt semmi, mindkét fél továbbjutott. A játék minősége azonban indokolja a változásokat, amely nem is hagyott értéket az 1x2-es vagy hendikepes kimenetelekben.

Ami viszont biztosnak látszik, hogy ez egy kemény és durva meccs lesz, sok szabálytalansággal és lappal. Ha beigazolódik a fogadóirodák predikciója és Elefántcsontpart nyer, akkor vélhetően náluk látjuk majd a több keménykedést az eredmény őrzésének okán, ráadásul Egyiptom amúgy sem egy igazán durva csapat. Ezen gondolatmenetek mentén születtek meg tippjeink erre a fantasztikusnak ígérkező összecsapásra, amelyen szokásához híven a 22bet rengeteg lapos és faultos piaccal vár minket.

{"headTitle":"Elefántcsontart-Egyiptom","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-26 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"33.0 szabálytalanság felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Elefántcsontpart 1,5 sárga lap felett","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Elefántcsontpart +0.0 sárga lap","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3705434] 2022-01-26 17:00:00 Elefántcsontpart - Egyiptomx;
megosztom