Serie A

Kombiztunk egy biztonságit a Milan-Juve rangadóra

  • varin

Nem a favorit kimenetel sikerében látjuk az értéket a vasárnapi rangadón, ahol a lapokra is érdemes figyelni.

Az utolsó pillanatokban, vért izzadva ugyan, de begyűjtötte a győzelmet az Inter gárdája a Venezia ellen, így a címvédő előnye tovább nőtt a tabellán a Milan előtt. A Rossoneriknek a Juventus ellen kellene visszaállítania a 2 pontos deficitet, ám hiába a hazai pálya előnye és a két csapat között lévő 7 egység, nem beszélhetünk országos egyesről ezen a derbin.

3657239

Pedig javulgat a helyzet a Milan háza táján, hiszen Romagnoli és Calabria is visszatérhet a csapatba, így a fontosabb játékosok közül már csak Fikayo Tomori sérült, míg a Ballo-Touré-Kessié kettős az Afrika Kupán szerepel.

Ezzel együtt is igencsak nehéz napokon van túl a Milan, hiszen a Spezia elleni kínos hazai fiaskó nem érkezett jókor, ami akkor is rendkívül fájó lehet, ha jól tudjuk, azon a meccsen súlyos bírói hibák büntették a hazai gárdát. A realitásokat nézve a Milannak nem is igazán előrefelé kell nézelődnie, hiszen az első helynél sokkal "józanabb" célkitűzés a dobogó valamelyik fokának megszerzése, ehhez pedig nem szabad kikapni az Öreg Hölgytől.

Gyorsabb tippek = Nagyobb nyeremény! - nézd meg a Logibet újítását!

Max Allegri mester csapatánál mind a keret rendben van, mind pedig a forma. A Juventus idestova közel két hónapja veretlen, és ugyan elbukta Milánóban a Szuperkupát az Inter ellen, a kupában és a bajnokságban is szépen érkeznek a pontok.

A korábbi Milan-tréner ezúttal Moratának és Dybalának adhat lehetőséget, így Kean vagy Kulusevski a padról beállva segíthet, ám mivel csak Leonardo Bonucci maródi, bőven van lehetősége Maxnak.

Daniele Orsatóval nem várható éppen lapszegény mérkőzés, hiszen a liga egyik "leglaposabb" sporijáról van szó. Mindemellett mi bízunk a Juventus-pontban, a két ötlet kombija pedig igen korrekt szorzóval bír.

{"headTitle":"Milan-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: x2 + 3 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: Juventus + 4 lap felett","odds":"4.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657239] 2022-01-23 20:45:00 AC Milan - Juventusx;