Afrikai Nemzetek Kupája

Mezőnyjátékos a kapuban? - brutálisan sima lehet ez a nyolcaddöntő

  • varin

A hírektől függetlenül sem lenne esélye a kiscsapatnak, ám ez így hatalmas kiütés is lehet.

Egyébként is a Kamerun-Comore-szigetek nyolcaddöntő kapta a legkisebb szorzót az Afrika Kupa nyolcaddöntői közül, ám ha ez nem lenne elég, a tornadebütáns kiscsapatnál kitört a koronavírus-fertőzés. Jelen állás szerint mezőnyjátékossal a kapuban kénytelen kiállni a mérkőzésre a csodatévő kiscsapat, így pedig csak az a kérdés, hogy a kontinens egyik legerősebb csapata mennyit is tesz közé.

3705430

Comore-szigetek továbbjutása több szempontból is csodával ér fel. Egyrészt 3 ponttal és negatív gólkülönbséggel nem semmi bravúr a kvalifikáció, másrészt pedig ne felejtsük el, hogy az együttes először szerepel a kontinenstornán és egy olyan csoportból jutott tovább, ahol Gabon, Marokkó és Ghána volt található.

A tündérmesének azonban vége, ezt biztosan kijelenthetjük, így már csak az a kérdés, hogyan tud búcsúzni Amir Abdou legénysége. És nem azért jelentjük ki Comore-szigetek kiesését, mert nem tudnának csodát tenni, hanem azért, mert alig-alig tudnak egyáltalán kiállni erre a mérkőzésre.

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Az edzői stáb mellett hét játékosuk is kidőlt a vírus okán, és mivel a listán találjuk Moyadh Ousseni és Ali Ahamada kapust, akik csatlakoznak a sérült Salim Ben Boinához, így jelen állás szerint mezőnyjátékost kell a kapuba tennie a mesternek. Ám mivel 11 hadra fogható játékosuk valószínűleg lesz, nem kérvényezhetik a mérkőzés elhalasztását.

"Megtesszük, amit lehet, de szinte lehetetlen helyzetben vagyunk. Nincs edzőnk, a legfontosabb játékosaink is hiányoznak és beteg a két maradék kapusunk is" - foglalta össze El Hadad Himidi, a válogatott egyik első embere.

A csoportmeccsek alatt 7 pontot szerző és 7 gólt lövő Kamerun előtt tehát habkönnyű feladat áll, semmi kétség nem fér a győzelmükhöz jelenleg. Ennek fényében nem is csoda, hogy 1.20 körüli szorzóról 1.04-ig zuhant a hazaiak szorzója, miként az sem, hogy a -2.75-ös ázsiai hendikepre már alig kapunk valahol 1.80 feletti szorzót.

{"headTitle":"Hendikepes piacok a Kamerun-Comore-szigetek mérkőzésre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-24 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kamerun -2.75","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kamerun -3.75","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kamerun -4,5","odds":"4.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3705430] 2022-01-24 20:00:00 Cameroon - Comorosx;
  • 2022. január 22., Szombat 20:35

    Afrikai Nemzetek Kupája 1 | Cameroon-Comoros

    2022. január 24., Hétfő 20:00
    • Ország:Nemzetközi
    • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
    • Tipp:Cameroon -2.75 (-2.5,-3)
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.88
    • Eddig éri meg:1.7
    • Tét:6
    • INDOKLÁS:

      Kamerun hazai pályán szerintem simán át fog gázolni azon a Comore-szigeteken, akik alapvetően is a leggyengébb láncszemnek számítanak a kieséses szakaszban, ráadásul a koronapara is felütötte a fejét náluk, így nincs kapusuk sem.

    • Eredmény:

      2-1 ( 1-0 )