Bundesliga 2

Itt mehet el (újra) a Hamburg feljutása - tipp a derbire

 • gb1
megosztom

A St. Pauli a Dortmund kiütésével üzent a riválisoknak, hogy mindegy ki az ellenfél, nem riad vissza.

A Bundesliga 2 huszadik körét igazi csemege, azaz a hamburgi városi derbi nyitja. A felek másodszor feszülnek egymásnak az idény során, az odavágót pedig a kalózok nyerték 3-2-re, de nem csak emiatt érezzük őket favoritnak. Mondjuk a bukik nem így látják, hiszen a HSV-t hozták ki kisebb oddson, lássuk hát, vajon kinek van inkább igaza.

3624937

Csapathírek

 

A Német Kupában mindkét együttes heroikus küzdelemmel harcolta ki a továbbjutást, így emelkedett hangulatban érkeznek a derbire. A HSV kezdte a sort, amely az élvonalban remekelő Kölnnel nem bírt rendes játékidőben, de büntetőpárbajban végül diadalt aratott. A város lakóinak legnagyobb büszkeségére a St. Pauli is sikeresen vette a nyolcaddöntőt, mégpedig a kör legnagyobb meglepetését hozva. A Dortmundot 2-1-re verték Burgstallerék úgy, hogy a Darazsak csak tizenegyesből tudtak betalálni. Nem csak a kupában, de a bajnokságban is nagyot megy a csapat - 

a St. Pauli ugyanis 19 kör után 37 ponttal vezeti a Bundesliga 2-t, de ne felejtsük, hogy pontjai nagy részét otthon szerezte!

Az idegenbeli tabellán a középmezőnyben vannak a liga kalózai és 10/4 alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. A HSV elleni H2H statok mondjuk elég beszédesek, hiszen az utóbbi ötből négyet nyert a St. Pauli, valamint egyszer 2-2-vel zártak a felek. 

Kihagyók tekintetében is a hazaiak állnak rosszabbul, hiszen Tim Leibold, Felix Paschke, Anssi Suhonen, Josha Vagnoman biztosan nem játszhat, Stephan Ambrosius és Maximilian Rohr szerepeltetése pedig kérdéses. A vendégeknél Christopher Avevor és Jannes Luca Wieckhoff vannak kényszerpihenőn.

[3624937] 2022-01-21 18:30:00 Hamburger SV - St. Paulix;5

Mire fogadjunk?

 

A HSV lemaradása jelenleg öt pont a biztos feljutást jelentő top 2-től, tehát a pénteki győzelem úgy kéne, mint egy falat kenyér. A nyomás azonban jellemzően nincs túl jó hatással a csapatra, ahogyan azt az utóbbi években is rendre láttuk. A formára mondjuk jelenleg nem lehet panasz, de ez így van a vendégeknél is, hiszen a Dortmund kiejtése minden eddiginél nagyobb erőt adhat a folytatásra. Mindent figyelembe véve szoros meccsre van kilátásban, amely jó eséllyel pontosztozkodással végződik, de mivel mi inkább a vendégek felé hajlunk, az alábbi tippet küldjük játékba.

{"headTitle":"Hamburger SV-St. Pauli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-20 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"St. Pauli megnyeri valamelyik félidőt - igen","odds":"2.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624937] 2022-01-21 18:30:00 Hamburger SV - St. Paulix;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

 

megosztom