Átigazolás

15-szörös szorzóért ez lehet január legpaprikásabb átigazolása

  • varin
megosztom

A felek már találkoztak is, az odds viszont sokkal magasabb, mint máshol. Megéri lecsapni erre a tippre?

Noha állítólag maga Dusan Vlahovics kérte klubját, a Fiorentinát, hogy hadd maradjon nyárig a festői szépségű olasz városban, a Violák megfelelő ajánlat esetén továbbra is hajlandóak lennének megválni legnagyobb értéküktől. Korábban szóba került már a dúsgazdag Newcastle United, illetve az Arsenal is, most pedig a legnagyobb olasz rivális, a Juventus jelentkezett be a szerb támadóért. Vlahovics átigazolásával továbbra is remekül kereshetünk, a 22bet ráadásul extra jó oddsot kínál.


Rengeteg átigazolás és játékos speciális fogadás a 22beten! Ezeket a 22bet ---> Hosszútávú fogadások ---> Labdarúgás ---> Player útvonalon érheted el!


La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Öreg Hölgynek határozott terve, hogy még januárban megszerzi Dusan Vlahovicsot a Fiorentinától. A 70 millió eurós ajánlat része lenne Dejan Kulusevski is, a gólvágó pedig 6 millió eurós fizetségért költözhetne északabbra. A hírek szerint a felek már találkoztak is egymással, és noha Vincenzo Italiano mester szerint a svéd támadó játékjoga nem ér 35 millió eurót (ő tenné ki a 70 milliós összeg felét), nem elképzelhetetlen, hogy lesz megállapodás.

Nem ez lenne az első igazán nagy vihart kavart átigazolás a két klub között. Roberto Baggio 1990-es Juventusba szerződését követően igen nagy rivalizálás kezdődött a felek között, így vélhetően Vlahovics árulása is hatalmasat szólna, csak úgy, mint ahogyan például Federio Bernardeschinek sem bocsátottak még meg a Violák.

 

Így fogadták Baggiót Firenzében, ez várna Vlahovicsra is...

Noha a fogadóirodák, így a 22bet is jelenleg az Arsenalt látja csak egyetlen lehetséges opciónak, az Öreg Hölgy szorzója is igen csábító. Más, átigazolásokkal foglalkozó bukival ellentétben itt 7.00 helyett @15.00-ért fogadhatnánk az országon belüli váltásra, míg a korábban beharangozott Arsenal @2.05-ért, a Newcastle United @23-as szorzóért fogadható.

{"headTitle":"Dusan Vlahovics klubja a téli átigazolási időszak után","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-03 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arsenal","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester City","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Juventus","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom