Logibet

Nagyszerű újítás a Logibeten, így gyorsítottunk a tippküldésen!

  • Logibet

Kész van a Logibet push értesítésének első verziója, most már nem csak e-mailen kaphatod meg a tippeket!

A logibetes előfizetők már találkozhattak a hírrel, de az elmúlt hetekben az oldal fő fejlesztési prioritása a push üzenetküldő rendszer implementálása volt. Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a fejlesztés a héten befejeződött, immáron bárki számára elérhető a Logibeten a push üzenetküldés, amely remek kiegészítő szolgáltatás az e-mailes értesítés mellett.

Most még jobban megéri csatlakozni a nyerők táborához!

Röviden, hogy mire is jó a push értesítés

A push értesítésnek köszönhetően mostantól nem kell az e-maileket lesni, ha új tipp érkezik. Azokat a webes böngészőnkön keresztül és a mobiltelefonunkra is megkaphatjuk, amely jelentősen megkönnyíti majd az előfizetők dolgát.

Milyen gyorsan érkeznek meg a push értesítések?

A jelenleg 5-7 perc között megérkező e-mailekkel szemben a push üzenetek körülbelül 2-3 percen belül érkeznek meg a tipp feladását követően, amellyel körülbelül megharmadolhatjuk az eltelt időt.

A gyorsabban érkező tippek kevésbé beeső szorzókat, ezáltal magasabb profitot jelenthetnek, vagyis lényegében az előfizetők pénztárcájában is látható jele kell legyen a fejlesztésnek.

A fejlesztés természetesen itt nem állt le, ez csak az 1.0-s verziója a push üzenetküldésnek, a továbbiakban is vizsgáljuk majd annak a lehetőségét, hogy hogyan lehetne ebből a 2-3 percből is tovább faragni.

 

Hogyan és milyen eszközökre tudom kérni az értesítéseket?

Az értesítések beállítása pofonegyszerű. A Logibet bármelyik aloldalán a jobb felső sarokban a csengő ikon megnyomásával lehet beállítani, miről is kér valaki értesítést. Ugyanúgy működik, ahogyan az e-mailes értesítés: amiről nem szeretnél értesülni, arról nem fogsz, ha nem pipálod be.

Fontos azonban tudni, hogy nem minden eszközre és böngészőre kérhetőek az értesítések, az Apple termékei például nem támogatják az ilyen jellegű értesítéseket, így aki például iPadet vagy iPhone-t használ, annak érdemes alternatív megoldás után néznie.

A tesztünk során Android, Windows, Mac OSX és Linux operációs rendszerekkel teszteltük, így felhasználóinknak leginkább Windowson a Microsoft Edge böngészőt ajánljuk (a teszt alatt Chrome-ban és Firefoxban csak nyitott böngészővel érkeztek meg az értesítések, de ez persze a felhasználóknál változhat), míg Androidon a Google Chrome és az Opera böngészőket, Mac OSX-en Google Chrome, Firefox és Opera, Linuxon pedig Google Chrome a javasolt használandó böngésző.


Reméljük, ezzel az újítással sikerül még inkább elégedetté tenni az előfizetőket, hiszen sikerült megfeleznünk, megharmadolnunk az értesítési időket, amely a profitra is hatással lehet. A fejlesztés természetesen itt nem áll le, de szerettük volna minél hamarabb átadni az újdonság első verzióját, amelyet már élvezhetnek is az előfizetők! 

 

Ha te is szeretnél csatlakozni a nyerők táborához, nincs is jobb alkalom, mint most. Kaszálj a legjobb tippmesterekkel, nyerj úgy, ahogyan a profik teszik!

 

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!