Olasz Kupa

Itt most tényleg minden a Juventusnak áll

  • varin

Minden a Juventus mellett szól, így bátor tippekkel is próbálkozhatunk a kupacsatán.

Ellentétes formában lévő csapatok esnek egymásnak Torinóban, ahol is egy Juventus-Sampdoria kupacsatára kerül sor. Az Öreg Hölgynek idén ez az egyetlen esélye a trófeára, míg a genovai gárdának lassan hátrafelé kell tekintgetnie a tabellán, így ez egy igencsak egyoldalú mérkőzés lehet - különösen akkor, ha számításba vesszük Massimiliano Allegri szavait.

3703285

"Tovább kell jutnunk, mert most már a kupa egyértelműen magasabb prioritásba került a szezonban. Ez az a sorozat, amely az elején még nem igazán érdekel senkit sem, a negyeddöntőktől viszont komoly tétje lesz és mi is így állunk ehhez a mérkőzéshez.

Igyekszem folyamatosan frissen tartani a csapatot és a játékosokat, ezért is volt például hat változtatás az Inter és az Udinese mérkőzés között, így most is várhatóak variálások" - mondta a mester.

Ami a zsinórban most már 10 veretlen mérkőzést számláló Zebrák csapatát illeti, Allegri vélhetően a védelemben lesz gondban, hiszen De Ligt és Bonucci biztosan kihagyja a találkozót, így nagy kédrés, hogy Chiellini mellett ki lesz a belső védő. A kapuban Perin állhat, míg a támadókat Kean képviseli majd.

Ami a Doriát illeti, a helyzet egyre gyászosabb, ennek pedig hétfő este edzőváltás lett az eredménye. Roberto D'Aversától 24 mérkőzést követően elköszöntek, az öt nyeretlen meccsből érkező Sampnak pedig aligha lesz prioritás ez a mérkőzés, hiszen hétvégén a Speziával találkozik a genovai csapat. Egyelőre tehát edző nélkül, várhatóan igen vegyes összetételben utazhat el a szomszédos iparvárosba a Samp.

Ha pedig a két csapatnál lévő állapot nem lenne elég, nem árt megjegyezni, hogy a két csapat utolsó öt bajnokiját megnyerte a Juventus, Torinóban pedig zsinórban hét győzelmet számlál az Öreg Hölgy.

Kár is nagyon görcsölni a tippeken, vélhetően csak az a kérdés, mennyit tesz közé a motiváltabb, egységesebb, jobb Juventus.

{"headTitle":"Juventus-Sampdoria","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus -1.5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Moise Kean gólt szerez","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3703285] 2022-01-18 21:00:00 Juventus - Sampdoriax;