Serie A

Veszélyes meccs vár a Milanra hétfő este

  • varin

Trükkös formában van jelenleg a Spezia, így Milánóban sem mehetnek biztosra a kiscsapat ellen.

Ha nem is könnyen, de sikerrel vette az AC Milan csapata a hétközi akadályt, amely a Genoa csapata volt a kupában. A hosszabbításos lecke nem jött igazán jól az iparvárosi csapatnak, hiszen így is rengeteg hiányzóval küzd, ráadásul most egy veszélyes Spezia érkezik a San Siróba.

3657227

A kiscsapat ugyanis az utolsó négy meccsén 7 pontot szerzett, márpedig az Empoli elleni 1-1-et követően a Napoli és a Genoa legyőzése igazán nagy bravúrnak mondható idegenben. Kellett is a siker a Thiago Motta csapatának, ráadásul a tréner állását vélhetően meg is mentette a genovai győzelem, amely a vonal fölé sodorta a fekete-fehéreket.

A sikerek óvatosabb futballra sarkallhatják a mestert, hiszen a Gazzetta a csütörtöki számában arról írt, tartva a milánói kontráktól a 4-3-3-as felállását az iparvárosban 4-4-1-1-re cseréli, hogy ne legyen annyi lehetősége a kontrázásra a hazaiaknak.

A Spezia idén betalált már a Napolinak, az Atalanténak (2x), a Laziónak, a Juventusnak (2x) és a Milannak is.

Persze tavaly is jellemző volt a csapatra az adok kapok, kevés csapat meccsén esett annyi találat, mint a Speziáén.

Ami a hazai gárdát illeti, azért az látszik, hogy tartalékosan nem olyan izmos ez a csapat, márpedig a fazonszabás Franck Kessié továbbra is az Afrika Kupán szerepel, de Ballo-Touré, Bennacer, Tonali, Tomori, Pellegri és Romagnoli sem bevethető, vagyis a helyzet nem jó, de talán nem is tragikus. Pioli így a szokásos 4-2-3-1-ben Ibrát nevezheti éknek, míg a svéd támadót Leao, Diaz és Saelemaekers segítheti hátulról.

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Fogadási szempontól nehéz történet, mert nem bízunk a hendikepes Milan-sikerben. A Spezia-gól nem festene rosszul a szedett-vedett hazai hátsó sor és a jó forma miatt, de Motta taktikai változtatásának köszönhetően kételkedünk ezúttal a kiscsapat bátor játékában.

A két csapat eddig háromszor találkozott bajnokin, amelyeken összesen 8 gól esett, ám a félidőben egyetlen sem. Ráadásul Verdéék igencsak gólszegény első félidőket produkálnak, az utolsó kilenc találkozójuk mindegyikén ült az alábbi tipp, méghozzá úgy, hogy összesen hat találat volt.

Szenvedős meccset várunk a Milantól, ahol a végén feltörhet a Spezia retesze, ám az első 45 perc még nem hoz majd döntést.

{"headTitle":"AC Milan-Spezia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-17 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.5 gól alatt","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"A 2. félidőben esik több gól","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3657227] 2022-01-17 18:30:00 AC Milan - Speziax;