Spanyol foci

Ezt a két tippet néztük ki a Real Madrid Szuperkupa döntőjére

  • mr.blonde

A címvédő Athletic Bilbao a bajnoki listavezető Real Madrid ellen védheti meg a Szuperkupát. Szerintünk nem fogja.

Vasárnap a szaúdi Rijabdan rendezik a Spanyol Szuperkupa fináléját, a Real Madrid pedig a fogadóirodák szerint óriási favoritja a döntőnek. Az elődöntőben a királyi gárda egy végre jól játszó Barcelonát tudott hosszabbítást követően legyűrni, míg az Athletic 1-0-s hátrányból fordítva győzte le a bajnoki címvédő Atlético Madridot. 


3652273

Csapathírek 

Túl sok új információ nincs a csapatok keretében az elődöntős mérkőzéseket követően. A hírek szerint Carlo Ancelottinak David Alaba játékáról lehet, hogy továbbra is le kell mondania, és mivel Dani Carvajal pozitívat tesztelt, így Lucas Vazquez kezdhet a védelem jobb oldalán. Ezt leszámítva különösebben nagy változásokra nem kell számítani a madridiaknál, a Barca ellen pályán lévő játékosokra támaszkodhat most is az olasz mester. 

Az Athletic Bilbaónál Unai Nunez, Unai Vencedor, Ander Capa és Asier Villalibre továbbra is partvonalon kívül lesz, de a baszkoknál sincs újdonság a csütörtöki meccshez képest. 

[3652273] 2022-01-16 19:30:00 Athletic Bilbao - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

A két csapat december 21-én a San Mamésban találkozott egymással, akkor a Real Madrid Benzema korai duplájával le is rendezte a meccset. Most nem valószínű, hogy hét percet követően kétgólos madridi előnyt mutat majd az eredményjelző, de egyetértünk abban a fogadóirodákkal, hogy ennek a meccsnek (is) a fővárosiak az esélyesei. 

Ugyanakkor döntőről beszélünk, ahol bármi megtörténhet, 90 perc alatt kell(ene) döntést hozni a csapatoknak. A Real körül meglévő pozitív hangulat szerintünk trófeához segíti majd Ancelottiékat, így a blancók sikerét jósoljuk, de csak maximum két gól különbséggel. 

Egy másik tippötletünk arra vonatkozik, hogy a baszk csapat gyűjt több sárga lapot. A Bilbao ugyan nem tartozik a sportszerűtlen csapatok közé, de ezen a mérkőzésen vélhetően komoly nyomás alatt kell majd játszania, ez pedig 3-4 sárga kártyát is jelenthet César Soto Grado játékvezetőtől. 

A Real Madrid 1-2 lappal lehozhatja ezt a meccset, ennél pedig nem lenne "nehéz" többet gyűjtenie az underdog együttesnek. 

{"headTitle":"Real Madrid - Athletic Bilbao ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-16 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid 1-2 góllal nyer ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Sárga lapok - Athletic Bilbao ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3652273] 2022-01-16 19:30:00 Athletic Bilbao - Real Madridx;