Bundesliga

Az év undere ez a roncsderbi?

 • gb1
megosztom

Pikáns kis meccsel zárul a 19. forduló, amelyen a szinte biztos kieső Fürth az utolsó előtti Bielefeldhez látogat.

A Bielefeld-Fürth meccset valószínűleg csak a leghardcore-abb Bundesliga-fanatikusok követik majd élőben és hát lássuk be, hogy nem is igen fog bevonulni a történelem legjobb mérkőzései közé. Ettől függetlenül kis túlzással mind a két élvonalbeli hely kiharcolásáért küzdő együttes számára felér egy BL-döntővel, na lássuk, mire lehet érdemes fogadni.

3624503

Csapathírek

Mindkét együttes a viszonyokhoz képest jól, pontszerzéssel kezdte az évet. Az Arminia sikere szólt nagyobbat, ugyanis a BL-helyekre törő Freiburg otthonában ért el 2-2-es döntetlen úgy, hogy 2-0-s hátrányban is volt. A meccs hőse a japán légiós, Okugawa volt, aki az utóbbi nyolc találkozón ötször volt eredményes, így joggal mondhatjuk, hogy az egyik legfontosabb kulcsember. A pontocska ellenére továbbra is a biztos kiesést jelentő 17. helyen áll az együttes, amelyből több fontos elem is hiányzik majd vasárnap, Fabian Klos, Prietl és Medina sem bevethetők.

A Fürth is összekapart egy egységet legutóbb, 18 kör alatt mindössze a hatodik alkalommal. Az utóbbi két bajnokiját 0-0-val zárta a csapat, amely az utolsó szalmaszálba kapaszkodik, de sok jót nem jósolunk neki a bennmaradásért folytatott harcban. Érdemes megjegyezni, hogy a Greuther kapta eddig a legtöbb gólt és szerezte a legkevesebbet, tehát joggal rostokol a tök utolsó helyen.

Greuther Fürth#ger-greuther_furth#5

Mire fogadjunk?

A mini upswing ellenére a Fürth a valaha volt második legrosszabb visszatérést produkálja az élvonalban, ezt csak a 60-as években a Tasmania Berlin tudta alulmúlni. A csapat eddig kereken 0, azaz nulla pontot szerzett idegenben és -28-as gólarányt tud felmutatni. Az Arminia sem túl acélos otthon, de összességében jobban egyben van, kissé meg is lepett minket az oddsszabás. Meglepődnénk, ha a gólokról szólna ez a meccs, ugyanis mindkét fél számára az életben maradás a tét, ennek fényében pedig elég jól fizet az alábbi, 22betes, ritkán látható tipp.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-Greuther Fürth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-16 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"A 0 számjegy szerepel az eredményben - Igen","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624503] 2022-01-16 17:30:00 Arminia Bielefeld - Greuther Fürthx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet
megosztom