EXTRA

Ezt a tippet ennyiért kötelező megjátszani!

 • Cesc18
megosztom

Masszív +EV-s tippre bukkantunk az ausztrál nyílt teniszbajnokság első körében. A mérkőzés két főszereplője pedig Maxime Cressy és John Isner lesznek.

Nem várunk bonyolult találkozót a két amerikai összecsapásán, hiszen alapvetően mindkét teniszező a nagy adogatására építi a játékát, avagy alapvetően egy jó kis szervacsatát láthatunk majd. Ennek megfelelően a fogadóirodák a játékok számát illetően 45.5-re lőtték be a line-t. 

Úgy kalkulálnak tehát, hogy három szettben nem is dől majd el ez a csata, amivel abszolút egyet is tudunk érteni. De ez nem azt jelenti, hogy egy ennyire magas line-ra megrizikózzuk az overt.

A tie-breakek piacán azonban megakadt a szemünk egy tippen. 

Arra, hogy játszanak legalább két tie-breaket, 1.88-as oddsot kínál a    , ami 4-5 tizeddel magasabb, mint bármelyik másik fogadóirodában.

Cressy egyébként ihletett formában kezdte a 2022-es szezont. A selejtezőből indulva döntőzni tudott Melbourne-ben, míg Sydneyben a negyeddöntőben búcsúzott. Isnert az ATP Kupán láthattuk, illetve Adelaide-ben, ahol a későbbi bajnok Thanasi Kokkinakis ellen búcsúzott, méghozzá egy három tie-breakes meccsen. 

{"headTitle":"Maxime Cressy - John Isner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-16 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma 1.5 felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom