Tenisz

Ez elég ütős ötletnek tűnik az Australian Openre

  • Logibet

Az év első Grand Slam tornáján nem fogsz unatkozni, ha a Logibetet választod!

Túl vagyunk az Australian Open főtáblájának sorsolásán, a párosítások kialakulása után pedig hamarosan a Logibet tippmesterei is belemélyednek a Grand Slam tornára. Bár alapvetően egy major tornán nem könnyű feladat profitot realizálni, rutinos tippmestereink az elmúlt években erre a tételmondatra alaposan rácáfoltak. 

"Kiszámíthatatlan AO elé nézünk, de ez jellemezte már az elmúlt néhány Grand Slamet is. Ha az uraknál a kiemelteket nézzük, akkor rengeteg olyan játékossal találkozunk, akik elég hullámzóak. Olyan időszakot élünk, amikor kicserélődni látszik a mezőny és ez fogadás szempontjából nem könnyíti meg a dolgunkat. Ugyanakkor rengeteg meccs közül válogathatunk és egyre szélesebb a fogadóirodák kínálata, szóval azért bizakodva állok az év első major versenyéhez." - MoneyMaker_Cesc18

A darts vb-n való nagy fogásokhoz hasonlóan MoneyMaker_Cesc18 nemcsak a Logibet oldalán oszt meg tippeket, hanem a Discord csatornáján is fellelhetünk tőle néhány élő tippet a következő két hétben.

A következő három tippmestert sem kell félteni, ha rangos tenisztornáról van szó, így kiemelt figyelemmel ajánljuk követni az Open alatt őket.

balazs512

Az igazi női breakspecialista, aki a november-decemberi teniszleállás után visszatért és ugyanott folytatja, ahol a teljes 2021-es évet letudta. A 10% feletti ROI-ja eltörpül az elmúlt évben bemutatott 29,19% (!)-os mutatója mellett. Egészen extrém szám, amit reméljük tovább tud vinni még sokáig, a Logibet előfizetők legnagyobb örömére.

krecsak1

Krecsak számára is a breakvadászat az első számú terep a teniszvilágban, azonban ő a férfi vonal kínálatából szeret szemezgetni.

Krecsak 2021-es Australian Open számai:
20 tipp / 35.7 egység profit ~37% ROI

A foci melletti második számú sportágában közel 300 tippet publikált és az eredményessége kimagasló, hiszen közelít a 18%-os ROI-hoz, amit szintén nem kell túlmagyaráznunk. 

 

 

RyanFawcett

Nem tudjuk a kanadai zsenit mennyire hozza lázba az Open, azonban fel-felszokott tűnni néhány tippel egy-egy Grand Slam tornán. A külföldi tippmesterünk nem sok tippel operál, ellenben a találati aránya lassan egy éve nem volt 80% alatt, ami még úgy is elképesztő, ha alapvetően nem túl magas oddsokat preferál. A majd' 18%-os all-time statja, valamint az elmúlt egy esztendőben közel 14%-os ROI-ja azt mondatja velünk, hogy nem teszünk rossz lóra, ha feliratkozunk rá!

Balazs512, krecsak1 és RyanFawcett all time tenisz statisztikái
Tippszám Profit ROI
1190 1703 egység 15,60%

További részletekért ide kattints!