Darts-vb 2023

Velük robbanthatsz bankot egy év múlva - oddsok a 2023-as darts-vb-re

  • Cesc18
megosztom

Alig ért véget a 2022-es PDC darts-világbajnokság, de már fogadhatunk is a következőre, amely hagyományosan az év végén kerül majd megrendezésre.

Hétfőn este Peter Wright sikerét hozta az idei darts-világbajnokság, aki második alkalommal emelhette magasba a Sid Waddell-trófeát. A skótok klasszisa a döntőben 7-5 arányban múlta felül Michael Smith-t, aki így második világbajnoki döntőjét is elveszítette.

Csak sajnálni lehetett az angolt, hiszen az egész torna folyamán szenzációsan játszott, ám éppen akkor fogyott el a lendülete, amikor a hajrába érkezett. Wright pedig nem kegyelmezett, aki ezzel nem mellesleg megvédte a két évvel ezelőtti győzelmét és így minden esélye megvan arra, hogy ebben az évben karrierje során első alkalommal megszerezze a világelsőséget. 

Bár még csak néhány órája ért véget a 2022-es döntő, de a fogadóirodák már ki is jöttek a 2023-as kiírás szorzóival.

A    -nél a topfavorit Gerwyn Price, akit Michael van Gerwen követ, míg Wright címvédése 6.75-szörös pénzzel kecsegtet. 

Az erősorrendben a negyedik helyen Jonny Claytont, míg az ötödiken Smith-t találjuk, ám az angol befutója már 13-szoros kasszát fizet. 

{"headTitle":"PDC darts-világbajnokság 2023","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-14 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gerwyn Price","odds":"5.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Michael van Gerwen","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Peter Wright","odds":"6.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Jonny Clayton","odds":"8.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Michael Smith","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Van értelme ennyire korán megfogadni a végső győztest?


Ha valaki a topfavoritokban gondolkozik, akkor nincs igazán értelme egy évvel előre megfogadni, hiszen várhatóan Price-ék szorzója nem igazán változik majd a szezon során. Ha viszont olyan outsiderekben gondolkozunk, akik idén tovább fejlődhetnek és egyre komolyabb tényezők lehetnek, akkor őket érdemes lehet megpróbálni, hiszen az esetükben oddsesés várható. 

Ilyen lehet például Callan Rydz, Luke Humphries vagy Ryan Searle. Előbbi ugye egészen a negyeddöntőig menetelt a világbajnokságon és méltó ellenfele volt a későbbi bajnoknak. Rydz nem a semmiből került elő, egy remek 2021-es szezont rakott össze, hiszen nyert két Players Championship-fordulót és negyeddöntőzött a World Matchplayen. Ilyen eredményeket nem osztogatnak ajándékba, ha pedig ezen az úton halad tovább, akkor a 2023-as világbajnokságon már komolyan számolni kell vele. Most még 33.00-as oddson fogadható a végső sikere. 

Humphries és Searle is szintet tudott lépni az előző szezonban. Mindketten a top 20-ban vannak már a világranglistán és egyaránt játszottak major döntőt 2021-ben. A fejlődés náluk is megkérdőjelezhetetlen, kérdés, hogy milyen szintre tudják még emelni a játékukat. 

Aki még érdekes lehet, az Raymond van Barneveld. A holland legenda igazi visszatérésében nem hisznek az oddsmesterek, ugyanis 101-szeres pénzt fizet a 2023-as vb-címe. 

Pedig Barney-nak remekül sikerült a kihagyását követő első éve és valószínűleg 2022-ban még több kamerás tornán találkozhatunk majd vele. Teljességgel még az sem zárható ki, hogy meghívást kap a Premier League-be. 

Csak érdekességképpen, arra a Florian Hempelre, aki Dimitri Van de Bergh-et küldte haza, 151.00-es oddsot adnak, míg Fallon Sherrock végső sikerével 201-szerezhetjük a tétünket. 

 

Szerintetek, ki nyeri a 2023-as PDC darts-világbajnokságot?
 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom