Sportfogadás

Így igencsak könnyű nyerni a darts-vb-n!

  • Logibet

MoneyMaker eddig a nevéhez méltó módon viselkedik a darts-vb alatt. Még nem késő kaszálni a tippjeivel.

Mint arról a darts-világbajnokság előtt beszámoltunk, kivételesen MoneyMaker_Cesc18, a Hathárom szerkesztője és a Logibet tippmestere minden élő tippjét elérhetővé teszi a darts-világbajnokság idejére. Ezeket a tippeket - amelyekben azért olykor kombik is vegyülnek - Discordon az élő felületén kaphatod meg, míg a Logibeten a mérkőzés előtti szóló fogadásaival kaszálhatsz. A start pedig nem is volt akármilyen!

A dartsprofi ugyanis mindkét platformon nagyon szépen szállította a tippeket és a profitot, így akárhol is tetted a rutinos róka tippjeit, biztosan nyerhettél velük.

MoneyMaker statisztikái a darts-vb alatt
Platform Tippszám Profit ROI
Logibet 16 +16.29 25.45%
Discord 16 +8.62 14.37%

Ráadásul nem árt ismét megemlékezni arról, hogy a Discordon kivételesen ingyenesen megtekinthető bárki számára a tippcsomag, vagyis előfizetés nélkül is profitálhattál 8.62 egységet. És a vb java még hátravan!

A tippek között akadt például 10/10-es erősségű is, így nem lehet azt mondani, hogy unalmasan telt a darts-világbajnokság első másfél hete.

 

Hol kaphatom meg a tippeket?

 

A Discord ma a világ egyik legnépszerűbb chatplatformja, rengeteg tematikában találhatsz szervereket, a legnagyobb magyar sportfogadó közösség pedig itt található, a Hathárom-Logibet közös felülete. A Discordra EZEN a linken tudsz regisztrálni, a szerverhez ITT tudsz csatlakozni, míg a Discord-azonosítódat nekünk ITT tudod megadni.

Ezen kívül érdemes a Logibeten is követni a tippmestert, hiszen a mérkőzés előtti ötleteit ide publikálja a dartsguru!

A folytatásra már játékba is küldött néhányat, többek között egy 6/10-es erősségűt, amely egyébként szinten ingyenesen látható

 

Kaszálj te is MoneyMakerrel akár a Logibeten, akár pedig a Discordon!

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!