Olasz foci

7,50-szeres szorzót érne, ha bejönne Marco Rossi tippje

A magyar válogatott olasz nemzetiségű szövetségi kapitánya szerint az Atalanta megszerezheti a bajnoki címet.

Fotó: MTI

December elején Olaszországban járt Marco Rossi, hogy átvegye az olasz újságírók által neki ítélt Piemont régió legjobb edzőjének járó elismerést. A Sampdoria és a Brescia egykori játékosa a mai napig 'név' hazájában, így természetesen torinói hazalátogatásakor több talján médium is igyekezett interjút készítene vele. 

Marco Rossi természetesen állt a sajtó rendelkezésére, ennek köszönhetően pedig megtudhatjuk, hogy a szövetségi kapitány mit gondol a Serie A idei szezonjáról. Rossit arról kérdezték, hogy szerinte melyik csapat lehet az olasz bajnok, a szakember pedig némileg meglepő választ húzott elő. 

Az aktuális top négy fog végig harcolni a bajnoki címért, nálam pedig az Atalanta a favorit, mert egy olyan csapatról beszélünk, amely képes lehet a szezon második felében maximumot nyújtani.

Ha ez így lesz, akkor szerintem az egyik legnagyobb esélyesek lehetnek, és igazi csodát láthatunk majd Veronában" 

A magyar válogatott szövetségi kapitánya beszélt a Juventusról is, a mester szerint a torinónak szezon végén egyetlen trófeát sem emelnek majd a magasba. 

"Azt gondolom, hogy idén nem nyernek semmit, de lehet, hogy nem így lesz. Nincsenek könnyű helyzetben, beragadtak a rajtnál és folyamatos problémák akadnak. Viszont ott van Allegri, aki egy nagyszerű edző, így előbb-utóbb a régi Juvét fogjuk látni" 

Az Öreg Hölgy jelenleg csupán a 7. helyen áll a tabellán és lemaradása a BL-indulást érő 4. helytől 6 egység. Ehhez képest meglepő, hogy mennyire kicsi szorzón kínálják, hogy a Juve ott lesz a TOP4-ben, mert szerintünk az 1.80-as szorzó egyáltalán nem jó befektetés. 

{"headTitle":"Seria A 2021/2022 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-14 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta ","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta ","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
356721