Serie A

Érdekel egy duplázós szorzó a Juve és a sereghajtó meccsére?

megosztom

Nincs jó passzban a Juventus, így még a sereghajtó ellen sem mehet biztosra.

A Chelsea-től elszenvedett 4-0-s zakót követően a Juventus a bajnokságban is kikapott, méghozzá az Atalanta elleni rangadót bukta el hazai pályán 1-0-s arányban. Massimo Allegri csapata ezzel már hét pont távolságra került a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik pozíciót és immáron 14 (!) egység a lemaradása az élen álló Napolival szemben. 

A kedd esti meccsen azonban kötelező a három pont a zebráknak, ezt pedig alá is támasztják a fogadóirodák szorzói, hiszen a Salernitana elleni 1,40 körüli maximum szorzóért lehet pakolni a vendégeket. 

3657142

Csapathírek

Fontos hír volt a hétvégén a Juvéval kapcsolatban, hogy sajtóhírek szerint több iratot is lefoglaltak a nyomozó hatóságok Andre Agnelli irodájából, állítólagosan az elmúlt idények átigazolásai kapcsán merültek fel kérdések. Hogy ennek az ügynek mi lesz a kifutása, azt egyelőre nem tudni, azonban aligha segíti az amúgy is lenyomott hangulatot, ha ilyesmi történik egy klubszékházban. 

Ami a hiányzókat illeti, talán a fentinél is rosszabb hír volt, hogy Federico Chiesát erre az évre elveszített a Juve az Atalanta elleni meccsen. A szélső így biztosan nem tud a csapat rendelkezésére állni a következő időszakban, ami az amúgy is gólszerzési problémákkal küzdő torinóiak számára egyáltalán nem jött jókor. Chiesa mellett a "szokásos" arcok maródiak, de igazi alapembert nem kell nélkülöznie Allegrinek. 

A hazaiak oldalán is 6-8-ra tehető a nem teljesen egészséges játékosok száma, így a kezdőcsapatot illetően esetükben csak közvetlenül a mérkőzés előtt mehetünk majd biztosra. 

[3657142] 2021-11-30 20:45:00 Salernitana - Juventusx

Mire érdemes fogadni? 

Nagy közhely, de attól még igaz, hogy az ilyen kötelező győzelmek sohasem egyszerűek. A Juventus elég nagy nyomás alatt van, miközben a játék erősen döcög, a hazai pályán szereplő kiscsapatok pedig ilyen esetekben gyakorta megérzik a vérszagot. Ezzel együtt azonban azt gondoljuk, hogy a Juventus képes lehet megnyerni ezt a meccset, azonban kiütésre semmiképpen nem számolunk. 

A Bet365 fogadáskészítőjével fabrikáltunk össze egy kettes odds feletti tippet erre a meccsre, amelynek értelmében a Juve nyer, de nem lesz 5 vagy annál több találat és látunk legalább 4 büntetőlapot is. Ez utóbbira azért látunk jó esélyt, mert egyrészt kemény meccset szimatolunk, másrészt pedig a mérkőzést majd dirigáló Fourneau játékvezető 6,3 lap/meccses átlaggal bír idén a Serie A-ban. 

{"headTitle":"Salernitana - Juventus ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-30 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Juventus nyer + Több, mint 3 lap a mérkőzésen + Kevesebb, mint 5 gól a mérkőzésen ","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657142] 2021-11-30 20:45:00 Salernitana - Juventusx;
megosztom