Premier League

Ha ezen a meccsen nem lesz lapparádé, akkor sehol!

 • Tomihmv
megosztom

Kiesési rangadót rendeznek Angliában, az utolsó helyezett Newcastle az utolsó előtti Norwich együttesét fogadja.

Hétközi fordulót rendeznek a Premier League-ben, a 14. forduló nyitómeccsét pedig Newcastle-ben tartják, ahova a Norwich együttese látogat. A hazaiak hiába számítanak immáron a világ leggazdagabb klubjának, idén még nyeretlenek, de a bukmékerek szerint mégis igen masszív favoritjai a Kanárik elleni ütközetnek.

3610066

Ritka pocsék szezont futnak a Szarkák, hiszen az idei 13 bajnokijuk alkalmával nem tudtak eddig nyerni, hat döntetlen mellett hét vereség a mérlegük, amivel az utolsó helyet foglalják el. A 15 rúgott góljuk annyira nem is vészes, de a bekapott 29 messze a legtöbb a ligában.

Mindemellett az Angol Ligakupában rögtön az első meccsükön kiestek a Burnley ellen büntetőkkel, vagyis

a 2021-2022-es évadban még nem nyert tétmeccset a Newcastle.

Mondhatnánk, hogy most az újonc, utolsó előtt Norwich együttese ellen megkezdhetik a felzárkózást, és Eddie Howe fiai megkezdhetik a szaúdiaknak a törlesztést, hogy a világ leggazdagabb klubját csinálták a Newcastle-ből. Azonban a csapnivaló forma mellett hiányzói is lesznek a hazaiaknak, Dummett sérülés, Lascelles és Ritchie eltiltás miatt biztosan kimarad (az Arsenal ellen gyűjtötte be ötödik sárgáját a két alapember), míg Gayle szereplése kérdéses.

Ami a vendégeket illeti, ahogy fentebb is említettük a Norwich újoncként vágott neki a szezonnak és bizony a rajton keményen beragadt. Azóta megemberelték magukat a Kanárik, edzőváltás is volt náluk (Dean Smith váltotta Daniel Farkét), az utolsó három bajnokijukon pedig veretlenek maradtak. Sőt, ezen intervallumban kétszer is nyerni tudtak, előbb a Brentfordot majd a Southampton alakulatait verték 2-1-re, míg hétvégén gól nélküli remit hoztak össze a jó passzban lévő Wolverhamptonnal.

Hiányzók terén nincs nagy változás a Citynél a hétvégéhez képest, a Zimmermann, Kabak, Byram trióhoz csatlakozott Normann, aki a Wolves ellen sérült meg és a 35. percben le kellett cserélni.

bet365

Noha még csak a bajnokság egyharmadánál járunk, ez egy tipikusan hatpontos meccs lesz, kár is szépíteni a dolgokat. A hazaiaknak mindenképp meg kell szerezniük az első sikerüket, ha nem akarnak még mélyebbre kerülni, míg a vendégek ki ellen győzzenek, ha nem az eddig nyeretlen Szarkák ellen?

Kimenetelre és gólokra való fogadásokban nem látunk így értéket, egyértelmű, hogy büntetőlapokra lesz érdemes fogadni ezen a találkozón. Kemény, feszült, kiélezett csörtére van kilátás, mindemellett a Newcastle a legszabálytalanabb csapat a PL-ben, hiszen 35 sárgát és egy pirosat gyűjtött be 13 kör alatt, de a Norwich sem kispályás a maga 25 sárgájával és egy pirosával.

Avagy hiába vezeti Andy Madley a találkozót, a bukmékerek négynél húzták meg a határt (ázsiai lapok), ami erre a meccsre karcsúnak tűnik, így simán behúzzuk az overt, mivel jó esély van legalább öt büntetőlapra a felek csatáján. Egyébként csak megjegyzésként, Madley a legutóbbi Norwich meccsén (amikor a Kanárik 7-0-ra kikaptak a Stamford Bridge-en), öt büntetőlapot osztott ki (köztük egy kétsárgás pirosat), amit csak a Norwich játékosai kaptak...

{"headTitle":"Newcastle - Norwich","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-30 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4 felett (ázsiai lapok)","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3610066] 2021-11-30 20:30:00 Newcastle United - Norwich Cityx;

Fogadj a Premier League-re és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

megosztom