Premier League

Gólokból profitálnánk az alsóházi rangadón

megosztom

Komoly gondban Bielsáék, de a Palace is rágós falatnak tűnik a pocsék formában levő Leedsnek.

A tizennegyedik forduló nyitómeccsével már foglalkoztunk, a keddi játéknap másik meccse, a Leeds-Crystal Palace találkozó sem tűnik túl közönségcsalogatónak. A Leeds szorult helyzetben van, mindössze 17. helyen tanyázik a tabellán, így kulcsfontosságú lenne begyűjteni a három pontot. 

3610061

A hazaiak borzasztó szezont futnak, az elmúlt évben fellelhető játéknak nyoma sincs. Bielsa csapata egész szezonban szenved és mindössze két győzelemmel áll 13 találkozó után. Ráadásul a két győzelem is a Watford illetve a Norwich ellen jött össze, de még mindkét rivális az edzőváltás előtt állt, így a régi menedzserrel küzdöttek. Három nehéz meccsen van túl a Leeds az elmúlt hetekben, ehhez képest a két pont bár kevés, de ilyen sorsolás mellett talán vállalhatónak is nevezhető a teljesítmény. A Brighton és a Leicester ellen is összejött egy iksz, míg a Tottenham ellen idegenben pont nélkül maradtak.

Három hiányzója lehet az argentin menedzsernek, Robin Koch, Patrick Bamford valamint Luke Ayling sem lesz bevethető. Bamford és Ayling közel áll a visszatéréshez, az U23-as csapatban már játszottak hétfőn, úgyhogy a hétvégén könnyen lehet, hogy bevethetőek lesznek a nagycsapatnál is.

A Crystal Palace a tizenegyedik a tabellán, igazi középcsapatként funkcionál Patrick Vieira gárdája. A gyenge szezonstart ellenére stabilnak tűnik az együttes, aligha lesznek bennmaradási problémáik. Többek között a Tottenham illetve a Manchester Cityt is már megverte a Palace, ami egyben azt is mutatja, hogy a kiesés ellen küzdő csapatok ellen még nem tudtak nyerni Bentekéék. 

Nem számíthat a francia menedzser James McArthurra, Joachim Andersenre valamint Nathan Ferguson sem lesz bevethető. Könnyen lehet, hogy rotálni fog Patrick Vieira, Michael Olise kikerülhet a kezdőből, így Jordan Ayew akár a kezdőben találhatja magát. Igaz a ghánai még nulla gólnál jár az idei szezonban.

Mire fogadjunk?

Rettentő nehezen tippelhető találkozónak tűnik ez az alsóházi rangadó, kimenetelre nem is fogadnánk inkább a gólok piacán néztünk szét. Kevés gólt jósolunk kettejük randevújára, ahol egy döntetlen közeli eredményt várunk. A fogadásunkat 2.75 gól alá húzzuk meg, amely esetben kettő vagy kevesebb gól esetén tudnánk nyerni, míg a három gól esetén a fél tétünket még mindig visszakapnánk.

{"headTitle":"Leeds - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-30 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.75 alatt","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
[3610061] 2021-11-30 21:15:00 Leeds United - Crystal Palacex;
megosztom