La Liga

Jó befektetésnek tűnik a Barca TOP4-es helyezése

  • mr.blonde
megosztom

Második bajnokiján második győzelmét aratta a Barcelonával Xavi Hernandez, a katalánok megkezdték a felzárkózást.

Több szempontból is fontos találkozót játszott hétvégén a Barcelona, a La Liga 14. fordulójában a Villarreal otthonában vívott rangadót. A BL-ben szereplő gárda elleni meccs jó erőfelmérő volt Xavi számára, az pedig, hogy az egyébként kiegyenlített meccsből győztesen tudott kijönni, nagy lökést adhat a folytatásra is. 

Xavi irányításával a Barcelona második bajnokiját is megnyerte, a szezonban először fordult elő, hogy két forduló alatt 6 pontot gyűjtsön. 

 

A Xavi-effektus tehát máris dolgozik, a Barca pedig felzárkózott a 7. helyre a tabellán, hátránya az éllovas Real Madriddal szemben 10 pont, a jelenleg 4. helyen álló Sevillához pedig már csak öt, de vesztett pontok tekintetében a 3. helyen tanyázó Sociedadhoz képest is már csak 3 egység a lemaradása.

Barcelona#esp-barcelona#5

Ez természetesen a jövő évi Bajnokok Ligája-indulás miatt érdekes. Az anyagi nehézségekkel küzdő Barca könnyen lehet, hogy tavasszal csak az Európa Ligában folytathatja a kupaszereplését, ami komoly mélyütés lenne a klubkasszának, ezért is kulcskérdés, hogy jövőre újra az elitliga csoportkörében szerepelhessen. 

A Real, Atlético, Sevilla hármas idén is hozza magát, vagyis ez a trió minden bizonnyal ott lesz a TOP4-ben, a Barcának pedig a Betis, Sociedad duóval kell(ene) megharcolnia a helyekért. 

Amit eddig Xavi érkezése hozott a Barcánál, az alapján elmondható, hogy a katalánok felfelé ívelő pályára állhatnak rá és akár kimondottan erős tavaszi idénnyel, akár még a bajnoki címért folyó versenybe is beleszólhatnak. 

A bet365-nél tudunk fogadásokat kötni arra vonatkozóan, hogy hogyan szerepel majd a bajnokságban a Barcelona. A bajnoki címére nem sok esélyt adnak az oddsmesterek, de a TOP4-es helyezésre már annál többet, erre ugyanis most 1.66-os szorzóval lehet fogadni. 

A Barcelona hétvégén újabb rangadót játszik, amikor is odahaza fogadja majd a Betist. Ha azt a meccset is sikerül megnyernie, akkor egy újabb közvetlen riválist sikerült legyőznie és azzal máris olyan pozícióban találhatná magát, ami már valamelyest megfelelhet a szurkolóknak és az elvárásoknak is. 

{"headTitle":"La Liga 2021/2022","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes - Barcelona ","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Legjobb négyben végez - Barcelona ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted hányadik helyen zárja a bajnoki szezont a Barca?  

355464
megosztom