NB I

Megint egekben az overhatár a Paks meccsén - mire fogadjunk?

  • varin

A legjobb támadósor a legrosszabb védelem ellen. Csak az a kérdés, hogy mennyit kap hazai pályán a Loki?

Kulcsfontosságú vereséget szenvedett el a Debrecen hétvégén az Újpest vendégeként, a fiaskóval nem csak a Loki nem tudott elszakadni a kiesőhelyektől, de magára hozta az eddig sereghajtó lila-fehéreket is. A hajdúságiak előtt az edzőváltást követően ismét egy pokolian nehéz bajnoki áll, hiszen a Paks látogat a Lokihoz, amely talán kilábalt a hullámvölgyből. Ráadásul amikor a tolnai gárda legutóbb a Nagyerdőben járt, annak debreceni kiesés lett a vége...

3612143

Bognár György csapata ugyanis 4-1-re intézte el a Puskás Akadémiát, vaskos profitot szállítva ezzel a logibetes előfizetőknek és a cikkünk olvasóinak. Böde Dánielék ezt követően joggal bíznak egy újabb sikerben, hiszen melyik csapat ellen is fickándozhatna legjobban az NB I leggólképesebb csapata, mint a bajnokság leggyengébb védelme ellen...

A debreceniek persze fogadkoznak, hogy kijavítják az újpesti csorbát, ám az már a vasárnapi meccsen látszott, hogy Joan Carillo mester sem képes csodát tenni két hét alatt. A Debrecen totálisan összeomlott Marko Nikolics megkérdőjelezhető kiállítását követően, az emberhátrány nullára redukálta a Loki esélyeit a pontszerzésre, hiába fordultak 1-1-gyel a félidőre a csapatok.

Az Újpest azon a találkozón közel 40 lövést eresztett meg Gróf Dávid kapuja felé, és kizárólag a kapus emberfeletti teljesítménye miatt nem lett 8-1 körüli a meccs vége.

A piros-fehérek tehát újabb védőjüket vesztették el, ez pedig szörnyű előjel a Paks elleni meccset megelőzően, hiszen Ádám Martin és Böde Dániel is képesek arra, hogy fizikálisan elnyomják bármelyik Loki-bekket.

[3612143] 2021-11-28 13:30:00 DVSC - Paksi SEx;10

Ennek szellemében (és látva, hogy ősszel 3-3-at játszottak a felek), nem is kell meglepődnünk, hogy a fogadóirodák 3.25-3.50 körüli egál line-t állapították meg a gólok számára.

Tudtad? A Paks összes idei bajnokiján rúgott és kapott is gólt a csapat úgy, hogy mindig volt legalább három találat.

Erre a forgatókönyvre most csupán 1.53-as szorzóval fogadhatunk...

Nem tudunk olyan érvet mondani, amely most a Paks ellen szólna. A Puskás ellen parádésan futballozott a csapat, a Loki hátsó sora pedig igazán könnyű préda lehet ennek a gárdának. Ugyan a futball örök kiszámíthatatlansága miatt meg sem kellene lepődnünk igazán egy 1-0-s Loki-sikeren, ám a realitás azt mutatja, ez egy 1-3, 2-4, 2-3 körüli eredmény lesz.

{"headTitle":"Debrecen-Paks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-28 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: X2 + Paks 1.5 gól felett","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612143] 2021-11-28 13:30:00 DVSC - Paksi SEx;