Darts

Többek között 15-ös oddsra is fogadunk - 5+1 tipp a PCF nyitónapjára!

 • Cesc18
megosztom

Pénteken az angliai Mineheadben brutális meccsdömpinggel elrajtol a 2021-es Players Championship Finals.

Hagyományosan ez a világbajnokság előtti utolsó major torna, amelyen egy elég komoly, 64 fős mezőnyt láthatunk majd. Hiába azonban a népes mezőny, a nap végére már csak 32-en maradnak talpon, ugyanis kora délutántól késő éjszakáig két táblán zajlanak majd a küzdelmek. 

A tornára azok a dartsosok kvalifikáltak, akik a szezon során a 30 Players Championship-forduló után a legjobb 64 közé kerültek. Így lehetséges, hogy nem láthatjuk majd például Glen Durrantet vagy éppen Max Hoppot sem. Illetve Jamie Hughes is kikerült a mezőnyből, miután pozitív tesztet produkált, helyére a 65. helyről Jelle Klaasen ugrik be. A 32 összecsapásból mi 5+1-et veszünk górcső alá, amelyeken természetesen a tippek kerülnek fókuszba. Lássuk!
 

1. Ryan Searle "King of the Oche" @ 5.00


Rögtön egy elég jó kis csörtével veszi kezdetét a főszínpad programja, hiszen Ryan Searle és Simon Whitlock néz majd farkasszemet egymással. Messze nem biztos azonban, hogy a várakozásoknak megfelelően egy igazán szoros és magas színvonalú találkozót látunk, ugyanis az ausztrál kifejezetten gyenge szezont fut. Nem tudta kvalifikálni magát a World Matchplayre, a World Grand Prix-ra és a Grand Slamre sem, pedig ezeknek a major tornáknak az elmúlt években rendszeres szereplője volt. Egyedül az Európa-bajnokságon láthattuk, de ott is rögtön kizúgott egy 90 alatti körátlaggal. Searle viszont egyre jobb játékossá válik, egyre komfortosabban mozog a nagyszínpadon és idén sokkal jobb eredményeket jegyez, mint Whitlock. Nyilván az ausztrál egy legenda, aki bármikor megvillanhat, de jelenleg nem igazán hiszünk benne, így ötszörös pénzért megrizikózzuk, hogy Searle nyer, ő dobja a több 180-at és a meccs legmagasabb kiszállóját. 
 

2. William Borland legmagasabb kiszállója 81.5 felett @ 1.85


Amikor a fiatal skót srácot legutóbb nagyszínpadon láthattuk, akkor éppen Whitlock száját kente el, majd egy hosszabb találkozón szépen helyt tudott állni Joe Cullen ellen is. A két meccsben közös volt, hogy Borland mindkettőn szép kiszállókat oldott meg. Whitlock ellen dobott egy 121-et és egy 142-t is, míg Cullen ellen 116-ról fejezte be. Valami hasonlót most is elő kell majd húznia, ha labdába akar rúgni a Grand Slamen négy közé jutó Michael Smith ellen. Viszont úgy tűnik, hogy Borlandnek egész jó érzéke van ezek a magas kiszállókhoz és hiába a nagyon kevés rutinja, nem tele gatyával áll ki a nagyobb nevek ellen. 

 

3. Martin Schindler 180-as dobásai 2.5 felett @ 1.91


A német játékossal találkozhattunk múlt héten a Grand Slamen, amelyen ugyan nem kezdte jó a tornát, ám az utolsó csoportmeccsén le tudta győzni a későbbi bajnok Gerwyn Price-t, igaz ez a továbbjutáshoz már kevés volt. De azért megmutatta Martin Schindler, hogy senki nem veheti félvállról. Ian White sem, aki összességében elég halvány szezont fut és még a 30 Players Championship során is kevesebb pénzt gyűjtött, mint a német. Ez egy jó kis ki-ki meccs lesz köztük, jó eséllyel elmennek majd 10-11 legig, ennyi parti alatt pedig Schindler kényelmesen megdobhatja a három 180-at, hiszen az egyik leghatékonyabban termeli a maximumokat 2021-ben. 
 

4. Madars Razma +2.5 @ 1.90

 

Kíváncsian várjuk, hogy Dimitri Van den Bergh a covid-fertőzés után milyen formában tér vissza. Biztosan nem lehetett egyszerű számára az elmúlt egy-másfél hét, egyrészről ki kellett hagynia a Grand Slamet, másrészről egyre közeledik a gyermeke születése. Ha nem most látnánk a legösszeszedettebb Van den Bergh-et, azon egyáltalán nem lepődnénk meg...Razma pedig egyébként is egy borzasztó veszélyes játékos, főleg, ha nem az ő vállait nyomja az esélyesség terhe. Meglepetést szimatolunk ezen a találkozón, de óvatosabb duhajként inkább megtámogatjuk 2.5 leggel a lett fiút. 

5. Adrian Lewis - Kim Huybrechts: 9.5 leg felett @ 1.87


Számunkra az első játéknap programjából ez az egyik leginkább várós meccs, ugyanis az elmúlt két hónapban mindkét játékos előhúzott valamit a régiből. Jó látni, hogy a sok új arc között néhány elfeledett régi motoros is képes még alkotni. Mindkét játékosnak nagyon kell a közönség, belőlük táplálkoznak, így egymás ellen elsősorban azt várjuk, hogy felfelé húzzák majd egymást. Szoros, kiélezett csatára számítunk, amelyen nüanszok dönthetnek a győztes kilétéről. 

 

+1. Damon Heta dobja az esti szakasz legtöbb maximumát @ 15.00


Fura lehet, hogy éppen az ausztrálra esett a választásunk, miközben az esti szakaszban láthatjuk majd a tornagyőzelem legnagyobb favoritjait. Ugyanakkor megfigyelésünk szerint Damon Heta az első mérkőzésein rendre nem spórolja el a 180-akat. Ha megtartja jó szokását és megszórja Steve Lennont, akkor hiába a sztároktól hemzsegő esti etap, ebben a tekintetben ellophatja a show-t Price-éktól. 

{"headTitle":"Players Championship, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-26 13:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Searle ","odds":"undefined","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Borland legmagasabb kiszállója 81.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Schindler 180-as dobásai 2.5 felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Razma +2.5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Lewis - Huybrechts 9.5 leg felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Heta dobja az esti szakasz legtöbb maximumát","odds":"15.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkora összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom