Bundesliga

Szinte fogadhatatlan a fordulónyitó, mi azért rápróbálunk

 • gb1
megosztom

A liga második legrosszabb formájában lévő együttese, a Stuttgart a négy meccse veretlen Mainz együttesét fogadja.

A Bundesligában a 13. kör kezdődik pénteken, ezt nyitja a Stuttgart-Mainz összecsapás. A bukik nem nagyon találtak fogást a meccsen, hiszen a VfB ugyan nagyon gyengén teljesít idén, a Mercedes Benz Arenában azért párszor vállalható játékot prezentált. 

3624452

Csapathírek

 

A Mainz a nyolcadik helyről várja a folytatást és legutóbb a Köln ellen ért el 1-1-es döntetlent. Ez volt zsinórban a negyedik bajnoki, amelyen nem kapott ki, így mondhatni sikerült kijönni az ezt megelőző hullámvölgyből. A menetelésből oroszlánrészt vállalt az U21-es német válogatott, Burkhardt, aki már öt gólt számlál, Onisiwo pedig már öt asszisztot jegyez. 

A hiányzók tekintetében St Juste, Tauer és Lucoqui mellé csatlakozott Dominik Kohr és az eltiltott Stefan Bell. A hazaiaknál még kétségbeejtőbb a helyzet, hiszen bő fél csapatnyi játékosnak kell kihagynia a meccset különböző okok miatt. Pechjükre a házi góllövőlistát vezető Sasa Kalajdzic is köztük van, aki miután kijött a karanténból, rögtön beszedett egy vállsérülést, így csatárposzton Marmoush kaphat lehetőséget.

Szalai Ádám legutóbb a Köln ellen csereként lépett pályára, a 77. percben állt be 1-1-es állásnál. A 91. percben majdnem megszerezte a mindent eldöntő gólt, de lövését védte a vendégek kapusa.

Ha van, amibe kapaszkodhat a Stuttgart, az az, hogy a Mainz elleni legutóbbi három meccsén legalább kétszer volt eredményes a csapat. A jelen helyzet viszont aligha rózsás, hiszen ok okozati összefüggés is van abban, hogy mennyi a hiányzó és, hogy zsinórban három elveszített Bundesliga-összecsapásról érkezik a csapat. 

[3624452] 2021-11-26 20:30:00 VfB Stuttgart - Mainz 05x

Mire fogadjunk?
 

Amiben reménykedhetnek a hazaiak, hogy Silas Wamangituka, aki a tavalyi Mainz elleni kettősgyőzelemből gólokkal vette ki a részét, elvileg végre zöld utat kaphat majd. A Stuttgart ugyanakkor az utóbbi 11 bajnokijából mindössze egyet nyert meg, így mi inkább a "V" felé keresgélnénk.

A 05-ös alakulat az utóbbi 6/3 meccsét megnyerte a Mercedes Benz Arenban és kétség kívül jobb formában van ellenfelénél. Mi pedig egy olyan ázsiai hendit húzunk be Szalaiékra, amely még döntetlennél is profitot hozna.

{"headTitle":"Stuttgart-Mainz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-25 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mainz +0.25 (ÁH)","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624452] 2021-11-26 20:30:00 VfB Stuttgart - Mainz 05x;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom