Bajnokok Ligája

Kevés volt a 3.25-ös odds, így 19-szeres pénzt nyertünk egy szándékos sárgával

  • Logibet

James Milnernek nem kellett túl sok játékperc, hogy begyűjtse azt a figyelmeztetést, amit a Logibet tippmestere "megígért".

Nem akármilyen ingyenes tippet küldött játékba a Logibet vezető tippmestere, varin a szerda esti Liverpool-Porto mérkőzésre. Mint az a tipster elemzéséből is látszódik, James Milnertől, a hazaiak középpályásától várt egy sárga lapot, ezt pedig igen nagy téttel merte kiajánlani. A nagy profittal kecsegtető ötletet még a SuperTipster algoritmusa is érdemesnek találta kiemelésre, a hónapok óta szenzációsan teljesítő ST pedig növelt is egyet varin kiajánlott 8/10-es tétjén. A tipp végül sokkal érdekesebben zöldült, mint vártuk.

Így nézett ki varin elemzése a tippről

Milner ugyanis nem kezdett ezen a mérkőzésen, így a tippmester a logibetes Discord-szobákban azt javasolta, hogy akik rakták a tippet, inkább cashoutoljanak, hiszen élőben magasabb szorzón meg lehet majd tenni, ha a rutinos játékos beáll. A liverpooli játékos végül a 82. percben lépett pályára, a sárga lapos parancsot pedig 6 perc múlva sikerült teljesítenie. Ezzel Milner kisárgázta magát a Pool számára totálisan tét nélküli meccsről és játszhat az egyenes kieséses szakaszban az eltiltás veszélye nélkül.

 

 

Szerencsére nem kevés discordos tag megfogadta varin tanácsát és nem csak a tippmester élő tippjének köszönhetően (3/10-es téttel, 19-szeres szorzóval szerepelt a tipp varin zárt élő szobájában), de a nem előfizető tagok közül is sokan megjátszották a 35 éves játékos sárga lapját élőben 19-21-szeres szorzóért. 

Régi előfizetőnk gyönyörű nyertes szelvénye

 

A fenti tipp nem csak önmagában volt egy remek tipp, hanem sikerült kihozni az ötletből élő fogadással a lehetséges maximális profitot. A példának okáért egyik előfizetőnk, szattila2 5000 forintra tisztán 100 ezret nyert csak ezzel az egy, pár perc alatt zöldülő ötlettel, egyik legrégebbi tagunk, vasero pedig mindössze 12500 forint feltett téttel nyert több, mint negyedmillió forintot!

Ha te is szeretnél hasonló tippekkel kaszálni, ne habozz, csatlakozz a nyerők táborához, csatlakozz a Logibet profijaihoz!

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!