Európa Liga

Ez az 5 feletti odds a szériák alapján simán zöldülhet a Fradi meccsén

  • varin

Ki kell használni a fogadóirodák közötti oddskülönbséget, ha value-t akarunk fogni a Betis-Fradin.

Fontos mérkőzésre kerül sor a Real Betis szemszögéből ma este az Európa Ligában, hiszen az andalúz gárdának mindenképpen vernie kéne a Ferencvárost ahhoz, hogy esetleg elkerülhessen egy utolsó fordulós ki-ki meccset a Celtic ellen. A magyar bajnok számára az első pont megszerzése lehet már csak a tét, így egy jó kis látványos, érdekes 90 percre számítunk.

3714194

A két csapat első mérkőzése nem a keménykedésről szólt, az izraeli sporttárs csupán 4 sárgát szórt ki a nem túl sok, 18 szabálytalanságra, és itt sem valószínű azért a hatalmas rugdosódás. A magyar bajnok tisztességesen lehozta eddig a meccseit, szó sincs alattomos futballról vagy taktikai mészárlásról, mindazonáltal nem ördögtől való gondolat egy piros lapot remélni az esti mérkőzésen.

Mindkét együttes igencsak színes formában van ugyanis, hiszen a Betis utolsó három meccsén négy kiállítás is volt, míg a Fradi utolsó két meccsén is láttunk piros kártyát.

Ráadásul az ellenfél esetében nem beszélhetünk arról, mint a Ferencvárosnál, ahol mindkét pirosat az ellen kapta, hiszen Fekir, Acuna és Bellerin révén mindháromszor volt Betis-játékos is, akinek idő előtt jutott meleg víz.

A mérkőzést a francia Ruddy Buquet dirigálja majd, akinek hétvégén egy félbeszakadt rangadó jutott a Lyon és a Marseille között, máskülönben viszont nem tartozik a legkeményebb játékvezetők közé. Érdekesség viszont, hogy az utolsó piros lapját nemzetközi kupameccsen 2019 augusztusában adta, amikor is a Dinamo Zágreb 4-0-ra nyert a Fradi pályáján, ekkor Eldar Civic fejezte be idő előtt a meccset. Magyar csapatnak ezt megelőzően 2013-ban dirigált, akkor a Vojvodina-Honvéd találkozón szórt ki egy játékost a hazaiaktól, milyen érdekes, akkor is egy bosnyák futballistát.

Érdemes tehát a trendek alapján megfontolni a piros lapot, amelyre ráadásul a 22bet úgy ad 5.5-szeres szorzót, hogy ez a szám máshol a 4.00-t sem éri el. Ez pedig olyan markáns oddskülönbség, amelyet illik kihasználni.

{"headTitle":"Real Betis-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-25 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kiállítás - Igen","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Eldar Civicet kiállítják","odds":"29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3714194] 2021-11-25 18:45:00 Real Betis - Ferencvárosx;