Bajnokok Ligája

A lét a tét a Sporting-Dortmundon is, íme a tippünk

 • gb1
megosztom

A portugál és a német klub is hat egységgel áll a csoport hajrájában, így akár ez a meccs dönthet a továbbjutásról.

Piszok nehéz helyzetben van a Borussia Dortmund, amely több kulcsjátékost kényszerül nélkülözni a lisszaboni kiránduláson. Ha teljes lenne a keret, biztosan a BVB lenne a favorit, így azonban szinte egál szorzót kaptak a csapatok a csoportkör ötödik felvonásán.

3714031

Csapathírek
 

A találkozóra egyértelműen a Sporting érkezik jobb hangulatban, hiszen a dortmundi odavágó óta zsinórban kilenc tétmeccset nyert meg a csapat. Legutóbbi összecsapásukat 2-1-re hozták a portugál kupában, akkor sztárcsatárjuk, Pedro Goncalves duplájával lett meg a 2-1-es győzelem. Ruben Amorim legénysége a BL-ben is felszálló ágban van, hiszen a kezdeti zakókat két Besiktas elleni kiütéses győzelem követett. 

Tudtad? A Dortmund utóbbi 9/8 Bajnokok Ligája meccsén legalább három találat született!

A Dortmund is visszatalált a nyerő útra, az Ajax, majd a Lipcse elleni arcpirító vereséget némileg sikerült feledtetni a Stuttgart 2-1-es legyőzésével. Persze a fényes sikertől ez is messze volt, de a helyzet különösen nehéz, hiszen több kulcsjátékos is hiányzik. Haaland kidőlése csak a kezdet volt, de a szerdai sorsdöntő meccsen nem játszhat a karanténozó Hazard és az eltiltott Hummels sem és további sérültek is nehezítik Marco Rose helyzetét.

[3714031] 2021-11-24 21:00:00 Sporting CP - Borussia Dortmundx

Mire fogadjunk?
 

Alapból egyértelműen a vendégek felé húznánk ezen a párharcon, ám a körülmények miatt 180 fokos fordulatot véve inkább a hazaiakat vennénk ki. Nagyon szoros találkozóra van kilátás, amelyen valószínűleg nüanszok döntenek majd, de a hazai közönség megtámogatásával a Sporting szerintünk legalább egy félidőt elhoz majd, ennek a tippnek pedig elég sok forgatókönyv jó lehet.

{"headTitle":"Sporting-Dortmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sporting megnyer legalább 1 félidőt","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3714031] 2021-11-24 21:00:00 Sporting CP - Borussia Dortmundx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom