Bajnokok Ligája

Van még egy csoda a moldovai lábakban?

  • varin
megosztom

Gólfesztivált hozhat a Sheriff utolsó hazai BL-meccse, ám egy újabb bravúr továbbjutást is érhet.

Négy fordulót követően nagyjából minden a helyére került a D-csoportban, persze így is gigantikusan nagy tett lenne a Sheriff Tiraspol részéről, ha már legalább az Európa Ligába folytathatná az együttes. Ugyanakkor ha a Sahtar Donyeck pontot szerez Milánóban, még akár a továbbjutásban is bízhatnak a moldovaiak, így távolról sem mindegy, mit játszanak otthon a Real Madrid ellen. Jön a spanyol bosszú vagy van még egy csoda a BL-ben?

3714043

Ha reálisan vizsgáljuk a csoport tabelláját, azt láthatjuk, hogy Sheriffnek nincs igazán értelme döntetlenre játszania. Ugyan kétségtelenül jól néz ki a 4 szerzett pont a világ egyik legjobb csapata ellen, miként a harmadik helyhez is kicsit közelebb kerülne a csapat, ám ha Velezék nem győzik le a Realt, az Inter viszont igen a Donyecket, akkor úszott a BL-továbbjutás. Viszont ha az olaszok amúgy is verik az ukránokat, akkor a 3. hely viszont biztossá válik, ez pedig azt mondatja velünk, hogy nem egy óvatos, betömörülő Sheriffre számíthatunk. Ez különösen akkor lép életbe, ha a Sheriff meccse előtt kezdődő másik találkozón tényleg nyernek az olaszok, akkor bátran támadhatnak a moldovaiak.

Ahogyan Carlo Ancelotti szavai alapján a spanyoloknál sem várható pihentetés, így a sérült Dani Ceballost, Gareth Bale-t, Eden Hazard-t és Federico Valverdét leszámítva elvileg a legjobb csapat kezdhet a Blancóknál.

bwin

Noha a döntetlen már gyakorlatilag biztos továbbjutást érne Benzemáéknak, úgy a csoportelsőség szempontjából hátrányba kerülhetne a Real, így mint azt az olasz mester is elmondta, egyértelműen győzelemre játszanak majd idegenben, hiszen itt semmi más nem elfogadható, csak a 3 pont.

A Sheriff idei utolsó BL-meccsére készül hazai pályán, amelyen ha sikert ér el, akkor mégsem lesz az utolsó. Szenzációs, amit egész évben nyújtottak a moldovaiak, a tündérmesének azonban még távolról sincs vége. A tiraspoliak úgy hódították el a szívünket az elmúlt hetekben, hogy nem betonvédekezéssel és a játék folyamatos tördelésével hozták a pontokat, hanem bátor kontrajátékkal és bombagólokkal.

Véleményünk szerint van annyira "tökös" ez a csapat, hogy ismét megpróbálja azt a lehetetlent, amely egyszer már sikerült. Tippjeinket ennek szellemében fogalmaztuk meg, nálunk ez egy 1-4, 1-3 körüli meccs, de szurkolunk a kiscsapatnak egy szoros 90 percért.

{"headTitle":"Sheriff Tiraspol-Real Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-24 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"3,25 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3714043] 2021-11-24 21:00:00 FC Sheriff - Real Madridx;
megosztom