Bajnokok Ligája

Mennyi esélye maradt a Barcának a továbbjutásra? Íme, az oddsok!

megosztom

A Benfica elleni döntetlenjével a kiesés szélére került a Barcelona a Bajnokok Ligájában.

Gól nélküli döntetlent játszott kedden este a Barcelona és a Benfica az E-csoport 5. fordulójában, így az utolsó fordulóban óriási izgalmak elé nézhetünk a továbbjutót illetően. Ahogy keddi beharangozónkban is írtuk, a Barcának ez a döntetlen kevés lehet, hiszen bár megőrizte a két pont előnyét a Benficával szemben, az utolsó fordulós párosítások végett bőven van miért aggódnia. 

361076

Merthogy december 8-án a Barcelona a Bayern München otthonába látogat, míg a Benfica hazai pályán fogadja a Dinamo Kijevet.  Bár a bajorok már biztosan csoportelsőként zárják a BL ezen szakaszát, a katalánok így sincsenek könnyű helyzetben, hiszen hazai pályán, saját szurkolói előtt a Bayern aligha dobja majd azt a meccset, és mivel az elmúlt években rendre elporolta a Barcát, bőven van miért aggódnia a drukkereknek. 

[3714057] 2021-12-08 21:00:00 Bayern München - Barcelonax;5

A Benfica ezzel szemben bizakodhat, hiszen ha megveri a Dinamót és a Barca nem győz Münchenben, akkor továbbjut a csoportból, lévén akkor legrosszabb esetben is pontazonosság lépne fel, az egymás elleni összevetésben pedig jobbak a Barcánál. A Benfica hazai sikerére egyébként elég komoly esély van, hiszen a bukik 1.35 körüli szorzón kínálják a lisszaboniak sikert az ukránok felett. 

Xavi Hernandeznek tehát lehet, hogy hamarosan szembe kell néznie az első komoly csalódással. A BL-ben való kizúgás óriási pofon lenne most a Barcának, hiszen köztudott, hogy anyagi nehézségekkel küzd, márpedig az elitligában megszerezhető pénzek kifejezetten jól jönnének a klubnak. 

Mit mondanak az oddsok? 

Márpedig az oddsok alapján bizony kieshet a Barca. A csoportból való továbbjutására kereken kettes szorzót kínál a bet365, míg a kiesésre 1.72-t, vagyis a búcsú az esélyesebb kimenetel. A Bayern elleni találkozóra is találhatunk már oddsokat, Lewandowskiék győzelme 1.65 körüli oddson pakolható, míg a Barcelona győzelme az Unibeten 5.40-es oddsot kínál. 

{"headTitle":"Bajnokok Ligája, E-csoport, Barcelona továbbjut ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen ","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nem ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted kiesik a Barcelona?  

bet365
megosztom