Premier League

Ez lesz a nyerő tipp Ronaldóék bajnokiján?

 • Tomihmv
megosztom

Kötelező győzelem előtt a Vörös Ördögök, de mi nem ebbe az irányba megyünk el fogadásügyileg.

Papíron könnyed, egyébként pedig nehéz találkozó vár a Manchester Unitedra szombaton. Solskjaerék a Watford otthonába látogatnak, a bukmékerek szerint pedig a "V"-n kívül minden más eredmény komoly meglepetés volna.

3610047

A Watford újoncként vágott neki az idei sorozatnak, azonban eddig felemásan teljesít, igaz, két ponttal a vonal felett van, 10 egységének köszönhetően a 17. pozíciót foglalja el. A hazaiaknál már volt edzőváltás, a legutóbbi válogatott szünetet követően Ranieri vette át a stafétabotot.

Az olasz irányításával négy bajnokin vannak túl a watfordiak, akik három vereséget (Liverpool, Southampton, Arsenal) és egy győzelmet (Everton) tudnak felmutatni ezen intervallumban. A formájuk tehát nem túl rózsás, mindemellett hiányzóik is lesznek, hiszen Kabasele, Sierralta, Etebo, Sema és Baah sérülés, míg Kucka eltiltás miatt nem léphet pályára a hétvégén, Tufan játéka pedig kérdéses.

Az MU sincs élete formájában, a kéthetes leállást megelőzően az Atalanta otthonában 2-2-re volt jó a Bajnokok Ligájában, majd meglepően könnyed, 2-0-s vereséget szenvedett a manchesteri városi rangadón az Old Traffordon, így immáron csak a hatodik helyen áll a tabellán.

Solskjaernak a gyenge forma mellett a hiányzók miatt is főhet a feje, Varane és Cavani sérült, Pogba eltiltott. Rashford kihagyta a válogatott meccseket, hogy az erőnlétén dolgozzon, vélhetően hétvégén tud játszani. McTominay elvileg meggyógyult a torokgyulladásából, így ő is pályára tud lépni, Fred viszont későn tért vissza Dél-Amerikából minden bizonnyal kihagyja a találkozót, helyettese Van De Beek lehet.

betclic

A vendégek kötelező győzelem előtt állnak, de általában mindig ezeken a találkozókon a legnehezebb nyerni, arról nem is beszélve, hogy vannak hiányzóik, továbbá a keret döntő többsége szerteszét volt a világban az elmúlt két hétben. Mindemellett pedig a Watfordnak nincs veszítenivalója, a hazaiaknak ugyanis nem az ilyen kaliberű meccseken kell villogniuk.

Lehet, hogy végül kijön a felek közti tudásbeli különbség, de szerintünk most egy szoros, feszült meccsre van kilátás a csapatok közt, így pedig büntetőlapokra (Betclic-en figyelmeztetések száma) lehet érdemes fogadni a találkozón.

Alapvetően mindkét együttes sok kártyát gyűjtött már be az idei kiírásban (az MU 25 sárgát és egy pirosat, a Watfordnál 24 és egy ezen mutató) és ugye kemény meccsre van kilátás. A bukmékerek határt 3,5-nél húzták meg, aminél érdemes lehet húzni az előjelek tükrében, még akkor is, ha Jonathan Moss személyében egy spori vezeti a meccset, aki nem szórja két kézzel a lapokat.

{"headTitle":"Watford - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-20 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok (figyelmeztetések) száma 3,5 felett","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3610047] 2021-11-20 16:00:00 Watford - Manchester Unitedx;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

megosztom