Premier League

Speciális fogadással nyernénk a Leicester-Chelsea rangadón

 • Tomihmv
megosztom

Nem akármilyen meccsen tér vissza az angol klubfutball, speciális tippel támadunk a Rókák és a Kékek összecsapásán.

Két hét után ismét a klubfocié lesz a főszerep szerte a világban, nincs ez másként Angliában sem. A Premier League pedig rangadóval tér vissza, hiszen a Leicester a Chelsea együttesét fogadja szombat kora délután, az oddsmesterek szerint pedig a vendégek a találkozó esélyesei.

3610041

A hazaiak számára ismét jól jött a szünet, hiszen a leállás előtti három tétmeccsük egyikén sem tudtak győzni. A PL-ben az Arsenaltól 2-0-ra kaptak ki hazai környezetükben, míg Leedsben 1-1-et hoztak össze (így a 12. helyig csúsztak vissza a táblázaton), az Európa Ligában pedig csak 1-1-re voltak jók a Szpartak Moszkva ellen a King Power Stadionban.

A legutóbbi pauza után zsinórban négyszer nyertek a Rókák, első meccsükön például a Manchester United alakulatát múlták felül 4-2-re. Bizakodnak tehát Brendan Rodgersék, hogy ezúttal is jó eredményt érhetnek el a szünet után, azonban lesz egy-két kimaradójuk. Fofana és Bertrand sem tudja vállalni a játékot, míg Tielemans sérülten tért vissza, így ő is harcképtelen, helyettese Maddison lehet. Justin ugyan már megkezdte az edzéseket, de még csak az U23-as gárdánál veszik számításba, míg Albrighton játéka kérdéses.

Ami a vendégeket illeti, a Chelsea-nek jöttek az eredmények a szünet előtt, de az utolsó meccsükön meglepetésre csak 1-1-et hoztak össze a Burnley ellen a Stamford Bridge-en. A londoniak így is a PL élén állnak, igaz, így már csak három pont a fórjuk, ha hozták volna a kötelezőt, akkor ugye öttel vinnének.

Hiányzók terén nagyjából változatlan a helyzet Thomas Tucheléknél, Kovacic, Werner és Marcos Alonso sem épült fel, Mount játékára már mutatkozik esély, szintúgy, mint Lukakuéra, igaz, nem volna meglepő, ha utóbbi két focista csak a kispadon kapna helyet.

betclic

A Chelsea képviseli a nagyobb játékerőt, továbbá jobb passzban is van, de egy kéthetes leállást követően mindig nehéz az első meccse az ilyen gigakluboknak. Mindemellett a Kékek tavaly kikaptak Leicesterben, az FA Kupa-döntőt is elveszítették a Rókákkal szemben, igaz, a májusi, londoni bajnokijukat megnyerték ellenük. Szerintünk, kis túlzással, de ebben a meccsben most tényleg bármi benne van, így egy játékos speciális tipp felé mennénk el fogadásügyileg.

Az elmúlt két hétben Vardy pihent, gőzerővel készülhetett erre a meccsre, avagy ahogy eddig is, úgy most is borítékolható, hogy a kezdőcsapatban kap helyet. Az is biztos, hogy a társak próbálják majd keresni, így lesz lehetősége, és a Chelsea elmúlt két hétben pályán lévő védői között akár fickándozhat is. Így megpróbálkozunk azzal, hogy Vardy 3+ lövést enged el ezen a mérkőzésen (a kaput el nem találó lövések is számítanak), aki egyébként közel 2,5-szeres átlaggal bír idén a lövéseket tekintve a PL-ben.

{"headTitle":"Leicester - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-20 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jamie Vardy összes lövés: 3+","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3610041] 2021-11-20 13:30:00 Leicester City - Chelseax;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

megosztom