Serie A

Remek szorzót kapnánk el egy teljesen logikus tippel a szombati rangadón

  • varin

Rangadót játszik hazai pályán a Juventus, nagy kérdés, hogy most melyik arcát mutatja az Öreg Hölgy.

Nem is kérdés, hogy a Serie A 12. fordulója a Milan-Inter csúcsrangadóról szól majd, ám akad egy másik paprikás találkozó is a hétvégi menüben, mégpedig a Juventus-Fiorentina. Ez a párharc ugyan olyan nagy múltra nem tekint vissza, ám éppen ennek okán azért bőségesen akad indulat és érzelem a két fél mérkőzésein.

3657107

A két csapat közötti gyűlölet nagyjából az 1981/82-es bajnokság óta van a levegőben, de az 1990-es UEFA Kupa-döntő vagy éppen Roberto Baggio átigazolása is csak olaj volt a tűzre. Ugyan a két csapat között az esetek nagy részében bőségesen volt differencia az Öreg Hölgy javára, ám idén egyelőre a Fiorentian teljesít jobban, hiszen hazai siker esetén is csak pontazonosság lenne a felek között.

Ha a formák alapján szeretnénk esélyest kikiáltani, bizony nem lenne egyszerű dolgunk. Egyrészt a Juve három nyeretlen bajnokiból érkezik, másrészt viszont a hétközi BL-találkozó már jól sikerült a Zenit ellen. A túloldalon is hasonlóan vegyes a forma, a Fiorentina hozza a hazai kötelezőket, ám idegenben az utolsó két meccsét elbukta, és amíg mondjuk a Lazio vendégeként belefér a fiaskó, addig Velencében kevésbé. A revansvágy mindenesetre biztosan megvan a hazaiaknál, hiszen tavaly nemhogy egy győzelmet sem számláltak a Violák ellen, de Torinóból a Fiorentina egy 3-0-s sikerrel távozott, amelyre a Serie A-ban emberemlékezet óta nem volt példa.

A két csapat háza táján nincs igazán érdemleges infó, a vendégeknél hiányzik ugyan Nicolas Gonzalez, Bartlomie Drakowski, Aleksandr Kokorin és Erick Pulgar, azért Italiano mester így is nagyon korrekt csapatot állíthat ki, nem kevés támadó potenciállal. A túloldalon várhatóan a Dybala-Morata csatárduó kezd majd, mivel Moise Kean sérült, míg Federico Chiesa szokás szerint a szélről segítheti a társakat.

Lendületes, érzelmes és gólokban sem szegény mérkőzést várunk ide. A lapok szinte kódolva vannak a menüben, de a BTS is elvileg könnyedén zöldülhet.

{"headTitle":"Juventus-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 4 lap felett + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657107] 2021-11-06 18:00:00 Juventus - Fiorentinax;