La Liga

11 mérkőzés óta nyerő ez a tipp a Barca meccsén, bedobjuk most is!

A BL-ben aratott győzelemmel megőrizte továbbjutási esélyét a Barca, de a bajnokságban már 3 kör óta nyeretlen.

Nagy kő esett le sok Barcelona-szurkoló szívéről péntek délután, a katalán klub ugyanis kivásárolta Xavi Hernandezt a katari Al-Szadd csapatától, így a csapat korábbi ikonja veszi át a szakmai munkát a Barcánál. Xavi a válogatott szünet után mutatkozhat majd be először, mint Barca-edző. A Celta Vigo elleni bajnokin még Sergi Barjuan dirigálja a csapatot, akitől azt várják, hogy győztes meccsel búcsúzzon a kispadtól. 

3629217

Csapathírek 

Xavi megszerzésé némileg nyugalmat hozhat majd a Nou Campba, viszont ő is csak abból tud majd főzni, ami van. Márpedig ebben a szezonban a Barcelonát komolyan hátráltatják a folytonos sérülések is, a Celta elleni találkozón is féltucat mezőnyjátékosról is le kell mondania a szakma stábnak. Agüerót februárig nem látjuk majd játszani, de újra megsérült Dembelé is, rajtuk kívül Dest, Piqué, Braithwaite, Pedri, Sergi Roberto és a cserekapus Neto sem tagja a mostani meccskeretnek. 

A Celtánál két alapember, Brais Mendez és Santi Mina biztosan kihagyja a meccset, viszont visszatérhet a kezdőbe a vigóiak legendája, Iago Aspas. 

A Barcelona ugyan legutóbbi látogatása során 3-0-s sikert aratott, nem jellemző, hogy nyerni járna a Balaídosba: az elmúlt 20 évben mindössze öt alkalommal hagyta el győztesen ezt a pályát. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Bármennyire is furcsán hangozhat, Xavi kinevezése akár már most pozitív hatással lehet a csapatra. A játékosok tudják, hogy egy hosszú és fárasztó történet végére került pont, és innentől kezdve azon dolgozhatnak, hogy az új trénernél is megkapják a lehetőséget.  A Barcának a bajnokságban is el kell kezdenie a felzárkózást és szerencséjére a Celta Vigo nem túl acélos ezekben a hetekben.

Két tippet gondoltunk ki erre a találkozóra. Az egyik egy negyedes ázsiai hendikep a Barcelona győzelmére, amit elsősorban a kedvező szorzó miatt választottunk ki. A kijevi győzelemnek muszáj egy kis lökést adnia a csapatnak, a Fati, Depay, Coutinho trió pedig újabb meccsen szokhatja egymást. 

A másik, ennél erősebb tippünk a Barcelona szögleteire vonatkozik. Várhatóan komoly labdabirtoklási fölényben játszanak majd a katalánok, a vigóiak pedig leginkább majd védekeznek. Ehhez képest elég alacsonyra lőtték be a Barca-szögletek számát a bukmékerek, a +/-4,5-ös határ bőven játszható az over irányába, hiszen utoljára a Bayern München elleni BL-meccsen nem tudott legalább öt szögletet rúgni a Barca. Az pontosan 11 mérkőzéssel ezelőtt volt, véleményünk szerint ez a széria szombaton folytatódhat. 

{"headTitle":"Celta Vigo - Barcelona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-06 16:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szögletek - Csapat 2 (Barcelona) 4.5 felett ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Barcelona szögletek 4.5 felett ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3629217] 2021-11-06 16:15:00 Celta Vigo - Barcelonax;