Bajnokok Ligája

Kötelező győzelem előtt az Inter, de nem lesz ez olyan könnyű menet

Az olaszok számára csak a győzelem elfogadható Tiraspolban, de gálára ne számítsunk.

Sheriff Tiraspol-Internazionale mérkőzést rendeznek szerdán este Moldovában, a helyzet pedig egyszerű. Ha az Inter nyer, valószínűleg nem lesz gond a továbbjutással, míg 1x esetén komoly számolgatás kezdődhet el, hogy hogyan is eshet ki reálisan a Sheriff. A szenzációs szezonstart után mi viszont úgy gondoljuk, itt lesz a vége a további BL-álmoknak és a Tiraspol az így is csodálatos harmadik helyen végez majd. De azért hatalmas olasz gálát ne várjunk.

3714041

Egyrészt ez nem az az Inter, amely egy ilyen idegenbeli meccset 3-4 gólos különbséggel lehozna, másrészt pedig négy nap múlva Milan-Inter csúcsrangadót rendeznek a Serie A-ban, ahol nagyon kéne a győzelem Simone Inzaghi fiainak. Ettől függetlenül tartalékolásról szó sem lehet, hiszen Tiraspolban csak a 3 pont elfogadható az olaszok számára, ám mint azt hazai pályán is érezhették Brozovicék, azért nem könnyű átgázolni ezen a csapaton.

Inzaghi viszont kedvező helyzetben van, hiszen minden játékosa bevethető, így egy bombaerős 3-5-2-vel kezdhet majd az Inter, elöl Dzekóval és Lautaro Martínezzel, amely nem sok jót ígér a hazaiaknak.

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!

"Két remek mérkőzés után érkezünk, így fontos, hogy a jó formánkat megőrizzük. Ugyanakkor figyelnünk kell ellenfelünkre, hiszen a Sheriff távolról sem csak szerencsével verte meg a Real Madridot és a Sahtar Donyecket és mi is érezhettük, hogy kemény ellenfélről van szó" - nyilatkozta Inzaghi.

A fogadóirodák mindenesetre másfeles egál hendivel jelentkeztek, amivel nem is nagyon lehet vitatkozni. 2-3 góllal mindenképpen jobb az Inter, ugyanakkor idegenben nem várunk nagy futballt az olaszoktól. A 3 gólos egál gólszámos piac viszont izgalmas lehet, hiszen szinte biztosan kellene egy hazai gól a bukásához, és még akkor sem biztos a vesztes tipp. Az odavágón az olasz fölény inkább a sarokrúgásokban mutatkozott meg, mintsem gólokban, és szerintünk ez a mai meccsen is így történhet.

{"headTitle":"Sheriff Tiraspol-Internazionale","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3.0 gól alatt","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Inter -4.5 szöglet","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3714041] 2021-11-03 21:00:00 FC Sheriff - Interx;