Tenisz

Ritka dolgot húzunk meg a nagy formában ütő olasz meccsén

  • Cesc18
megosztom

Nem sűrűn fordul elő, hogy egy teniszmérkőzésen fogadáskészítős tippel próbálkozunk, de most ez a helyzet. Az amerikai Reilly Opelka és az olasz Jannik Sinner összecsapása ihletett meg minket, és már mutatjuk is, hogy mit várunk ettől a találkozótól.

A bécsi torna 7. kiemeltje, Jannik Sinner ugyanúgy harcban van még a világbajnoki indulást jelentő helyekért, mint az a Cam Norrie, aki Fucsovics Marci legyőzésével kezdte a versenyt. Az olaszhoz ráadásul különösen közel állhat majd az idei ATP Finals, hiszen Torinóban rendezik meg.

Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy Hubert Hurkacz birtokolja a nyolcadik helyet, ám miután a lengyel korán elhasalt Andy Murray ellen, így Sinner és Norrie előtt is ott a lehetőség, hogy előzzenek. 

Noha Bécs után még Párizsba is ellátogat a mezőny, ám annyira szoros az állás az említett játékosok között, hogy minden győzelemnek komoly jelentősége lehet a végelszámolást illetően. 

Sinner igen meggyőző játékkal nyerte meg múlt héten az antwerpeni tornát, így elég magabiztosan és tele önbizalommal érkezett a sógorokhoz. 

Természetesen az jár a fejemben, hogy kiharcoljam a vb-indulást. Hazudnék, ha nem így lenne. Minden játékos nyomást érez, de amikor felmész a pályára, akkor ezeket ki kell zárnod és meg kell próbálnod megvalósítanod a taktikádat. Azt hiszem, ez a legjobb módja, hogy ne gondoljunk Torinóra és a többi dologra.

Az olasz srác a vasárnapi döntőben és a szombati elődöntőben egyaránt csupán négy-négy játékot engedett a Diego Schwartzman, Lloyd Harris kettősnek. Bár Bécsben erősebb a mezőny, de ha Sinner át tudja menteni az antwerpeni formáját, akkor nehéz lesz megállítani.
 

>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Ami Reilly Opelkát illeti, az amerikai a nyáron szépen összerakta a formáját, az ősz viszont egyelőre nagyon nem róla szól. Múlt héten vele is találkozhattunk Antwerpenben, de nem jutott túl messzire, miután már az első körben kikapott Jenson Brooksby ellen. Opelka úgy veszítette el ezt a meccset, hogy fogadóként bréklabdáig sem jutott, de ami a nagyobb baj, hogy adogatóként viszont kétszer is bukta a sajátját. 

 

Mire fogadjunk?


Bécsben valamivel gyorsabb körülmények között játszanak majd, mint Belgiumban, ami természetesen Opelkának jó hír, ugyanakkor nem tűnik elég élesnek, így számunkra meglepő lenne, ha borítani tudná a papírformát. Vele szemben ugyanis egy nagyon motivált és jó formában ütő Sinner áll majd, aki októberben Szófiában is nyert egy fedett pályás tornát. 
 


Kivételesen egy fogadáskészítős szelvényt állítottunk össze, aminek két eleme van. Az egyik, hogy az első szettben brék nélkül marad Opelka. Nem igazán fogad jól, Sinner pedig úgy hozta le az antwerpeni tornát, hogy a négy meccsén egyszer veszítette csak el a szervajátékát. A másik része a szelvénynek már rizikósabb, ez ugyanis egy -3.5-ös hendikep az olaszra. Nem egy életbiztosítás egy akkora szervás ellen, mint Opelka, de ha Brooksby közzé tudta tenni ezt a négy játékot, akkor Sinnernek pláne lehet rá esélye. 

{"headTitle":"Reilly Opelka - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-27 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: Opelka nem szerez breaket az 1. szettben + Sinner -3.5 játék hendikep","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom