Logibet

Idén is berúgta az ajtót a magyar röplabdaguru

  • Logibet

Elindult a magyar röplabdaszezon, a Logibet tippmestere pedig ott folytatja, ahol az elmúlt három év során abbahagyta.

Rutinos olvasóink már olvashattak interjút Kecsege55x-szel, hiszen bő egy éve boncolgattuk a röplabda tippek sikerének hátterét. 

Azóta eltelt egy teljes szezon, a számok pedig továbbra sem romlanak. 258 feladott röplabda tipp után egészen elképesztő, +20.77%-os ROI-nál jár a népszerű tippmester, ráadásul a 2021/22-es szezonra is rárúgta az ajtót.

Az idei szezonban egy barátságos meccs mellet hat tipp érkezett a magyar bajnokság első fordulójából. Mind a hét (!) tipp zöldült is, köztük többek között egy 2.75-ös odds is. Bizakodunk a hasonló folytatásban a hétvégén a második fordulóban, így érdemes csatlakozni a Logibethez, ha szeretnél egy igazán értékes, hosszú távon is extra teljesítményt nyújtó tippadót követni.

Kecsege tippjeiből a SuperTipster is előszeretettel válogat, sőt a tétméretezést tekintve jól korrigálja a tippmester olykor túlzó óvatosságát.

Mi sem jelzi ezt jobban, hogy a SuperTipster már 94 meccset választott ki a röplabda gurutól, amivel 343 egységnyi profitot tudott realizálni (43.5%-os ROI-val), ami azt jelzi, hogy a SuperTipster jól aknázza ki a benne rejlő potenciált.

Amennyiben meggyőztek a számok, várunk a nyerők táborába, hiszen többek között RyanFawcett, Karlsson és th3k1ngl2p is remek formának örvend. 

>>>Érdekelnek a tippek!<<<