Angol foci

Továbbra sem tudunk bízni az Arsenalban

  • Cipolla
megosztom

A kilencedik forduló nyitómeccsén, egy esetleges újabb Arsenal-botlás ismét kellemetlen helyzetbe hozhatná Artetát.

A nyolcadik forduló zárómeccse után a kilencedik nyitója is az Arsenalról szól, így a nemzetközi kupamentes időszak okán megteheti a PL, hogy a hétfő/péntek esti találkozókon az Ágyúsok lépjenek pályára. Az Aston Villa ellen egy újabb kemény 90 perc vár a londoniakra.

3610009

A hétfői meccsen, hazai pályán az utolsó pillanatokban tudott csak pontot menteni Arteta együttese a Crystal Palace ellen. A 2-2-es végeredményt Lacazette állította be, aki megszerezte első gólját az idei bajnoki szezonban, ráadásul Bukayo Saka kiválásával könnyen lehet, hogy a kezdőben találhatja magát péntek este.

A kései pontszerzés ellenére sok öröm nem lehet az Ágyúsoknál, hiszen a 12. helyezés továbbra sem túl hízelgő, igaz ötmeccses veretlenségi sorozatuk van a londoniaknak a bajnokságban. A Brighton elleni 0-0-ás találkozó is jelezte, hogy a szurkolók idén sem reménykedhetnek sok mindenben, már a legjobb hat is komoly bravúrral érne fel az idén még sűrűbb PL-ben. Hiányzók oldalán a már említett Saka mellett Granit Xhaka tűnik fel, de ezzel a sor végére is értünk.

Az Aston Villa egy hellyel követi az Arsenalt, a 13. helyen tanyázik Dean Smith együttese. Ennek ellenére egyáltalán nem játszik rossz focit a Villa, de a kőkemény sorsolás okán nehéz szezonstarton vannak túl, ráadásul a legutóbbi két meccsét elvesztették a Tottenham és a Wolves ellenében.

Az esti felállást tekintve visszatérhet Emi Martinez és Douglas Luiz, akiket a dél-amerikai selejtezők miatt volt kénytelen mellőzni a menedzser az előző körben. Továbbá felépült a sérülésből Morgan Sanson és Matty Cash is, így egyedül Leon Bailey játéka kétséges. A jamaikai visszatérése szintén sokat dobhat majd a Villa játékán, de vélhetően csak a kispadot foglalhatja el a kezdősípszónál.

Mire fogadjunk?

Ebben az Arsenalban továbbra sem tudunk bízni, így ismételten a vendégeket támogatjuk, méghozzá egy +0.5-ös hendikeppel. A számos visszatérő segíthet a Villán, akikben mi továbbra is látunk perspektívát, emiatt ismét meglepetésre fogadunk az Ágyúsok találkozóján. Az ázsiai hendikep piacot egy egészen extrém kifizetési százalékkal spékelte meg a bet365, így 1.96-1.97-es oddspárt határozott meg a két opcióra.

{"headTitle":"Arsenal - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-22 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aston Villa +0.5","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
[3610009] 2021-10-22 21:00:00 Arsenal - Aston Villax;
megosztom