Érdekesség

Brutális szorzót fizetett Mourinho karrierjének legnagyobb zakója

megosztom

A Special One edzői pályafutása alatt még soha nem kapott hat gólt egyetlen mérkőzésen sem.

Nemcsak a csütörtöki játéknap, de lehet, hogy az egész 2021/22-es szezon legnagyobb meglepetése született meg Norvégiában, ahol a Bodo együttese 6-1-es győzelmet aratott az AS Roma felett a Konferencia Liga 3. fordulójában. 

Az idén életre hívott, harmadik számú európai kupasorozat az olyan sztárcsapatok számára, mint a Roma (vagy éppen a Tottenham), értelemszerűen nem jelent akkor nagy kihívást, ezért ebben a sorozatban elsősorban olyan játékosokat küldenek pályára a szakvezetők, akik a bajnoki meccseken kevesebb játéklehetőséghez jutnak.

 

Valahogy így tett csütörtökön José Mourinho is, aki alaposan felforgatta a Roma alapcsapatát, de ezzel azért nem igazán lehet magyarázni az 1-6-ot, hiszen Abraham, El Shaarawy, Ibanez, Miktarjan, Cristante és Pellegrini is pályára lépett a hűvös északon.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Na de lássuk, mi volt a helyzet a szorzókkal. A bukik nyitásként az 1X2-es piacon nagyjából 1.70 körüli számmal hozták ki a Serie A-s csapat sikerét, ami a kezdésre - a kezdőcsapatok ismeretében - felkúszott kettes szorzó környékére. A kezdőrúgás pillanatában a norvég csapat sikere 3,70-es átlagszorzó körül volt fogadható. 

Hogy mennyire képtelen eredmény volt a 6-1, azt az is jól mutatja, hogy a legnagyobb európai hendikephatár a +/4-es volt, amire 26-szoros szorzót fizetett a 22bet. 

Persze az igazán gigantikus oddsokat a pontos eredmények piacán lehetett (volna) megfogni, mert bár a legtöbb fogadóirodánál nem is kínáltak erre az eredményre szorzókat, a bet365-nél 351-es oddsot fizetett a norvégok bődületes sikere. 

 

José Mourinhónak a csütörtöki volt egyébként az 1008. mérkőzése vezetőedzőként és most először kapott aktuális csapatával hat kapott gól, de a portugál a meccs után magára vállalta a felelősséget. 

"Magamra vállalom a felelősséget. Csak jót akartam. Egyrészt esélyt szerettem volna adni azoknak, akik kevesebbet játszanak, másrészt pihentetni is szerettem volna azokat, akik minden meccsen pályára léptek. Műfüvön, ilyen időjárási körülmények között a rotálás mellett döntöttem, de kikaptunk a jobb csapattól. A Bodo első csapata ugyanis jobb annál, mint amilyen csapatot mi a pályára küldtünk" - idézte a portugál a rómaiak honlapja. 

A Roma hétvégén a listavezető és még 100 százalékos Napolit fogadja az olasz bajnokságban, a fogadóirodák szerint pedig háromesélyes a rangadó. Nagy kérdés, hogy egy ilyen pofon után miként tud felállni Mourinho legénysége. 

[3657079] 2021-10-24 18:00:00 Roma - SSC Napolix;
megosztom