Európa Liga

Ezt néztük ki a PSV-Monacóra

  • Tomihmv
megosztom

Sárga lapokkal próbálnánk meg nyerészkedni a holland-francia párharcon.

Az Európa Liga csoportkörének harmadik fordulójának egyik rangadóját Eindhovenben rendezik, ahol a PSV a Monaco együttesét látja vendégül. A bukmékerek szerint szoros meccs várható, de azért a hazaiakat hozták ki esélyesebbnek háromesélyben.

3714177

A hollandok jól startoltak az idei szezonban, majd jött egy kisebb hullámvölgy, ám mindebből már kijöttek, három sikerrel a hátuk mögött várják ugyanis a csütörtöki ütközetet. A szünet után a Zwollét 3-1-re, míg előtte a Sparta Rotterdam alakulatát 2-1-re verték, az EL-ben pedig eddig négy pontot gyűjtöttek, miután a Real Sociedad elleni 2-2-es remit követően 4-1-re győztek a Sturm Graz otthonában.

Hiányzójuk az idén pályára sem lépő Ledezma mellett Doan, és a Grazban kiállított Sangaré lesz, a többiek egytől egyig harcra készek.

A franciák a pocsék rajtjukat követően magukra találtak, a válogatott meccsek okozta szünetig egy hat meccsből álló veretlenségi sorozatot építettek fel, azonban a leállást követően 2-0-s vereséget szenvedtek a Lyon otthonában. Az EL-ben eddig négy pont a mérlegük, a Sturm Grazot 1-0-ra verték hazai pályán, majd a Real Sociedad otthonában játszottak 1-1-es döntetlent.

A vendégeknél Fábregas és Sidibé biztosan nem lép pályára sérülés miatt, míg Golovin játéka kérdéses hétközben.


>>>Fogadj az Európa Ligára és
szerezd meg a 3000 forint értékű ingyenes fogadást<<<


Mindkét csapat tehát négy ponttal áll a csoport élén, avagy komoly téttel bír a találkozó. Így, illetve a felek eddigi EL-produkciójának köszönhetően (a PSV hat, a Monaco pedig négy sárga lapot gyűjtött a két csoportmeccsén), nem volna meglepő, ha jó pár sárga lap kiosztásra kerülne. Szerintünk 4,5 felett végeznek a csapatok, amiben a játékvezető, Davide Massa is partner lehet, ugyanis az olasz spori igen színesen szokta vezetni a meccseit.

{"headTitle":"PSV Eindhoven - Monaco","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sárga lapok száma 4,5 felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714177] 2021-10-21 21:00:00 PSV Eindhoven - Monacox;
bwin
megosztom