NFL

Nem bízunk a clevelandi 30-asban

  • LuckyLuck
megosztom

Péntek hajnalban a Cleveland Browns és a Denver Broncos összecsapásával veszi kezdetét az NFL alapszakaszának 7. játékhete.

Két azonos mérlegű (3-3) csapat néz farkasszemet egymással, a fogadóirodák pedig ennek megfelelően közel 50-50-re hozták ki az esélyeket. Ez leginkább a hazaiakra nézve hízelgő, miután a clevelandi támadóegységben alig találunk egészséges játékost. 

Nem tud ugyanis pályára lépni a Browns kezdő irányítója, Baker Mayfield, de ami még nagyobb probléma, hogy a két klasszis futó, Nick Chubb és Kareem Hunt egyaránt maródi. 

Pedig Clevelandben zseniális futójáték állt össze Kevin Stefanski kezei alatt. Az első hat játékhéten meccsenként átlagban 168.5 yardot haladtak futásokkal, ami a legjobb a ligában. Ebben nem csak a két futó, de a támadófal is fontos szerepet játszik, hiszen brutálisan jól blokkalnak, megnyitva így az utat Chubb és Hunt előtt. 

De vajon mennyire működik majd a futójáték a két klasszis futó nélkül? Tény, hogy a támadófal elit szinten végzi a munkáját, de a kiemelkedő számokhoz bőven hozzátesz Chubb és Hunt is, hiszen előbbié például a ligában a legjobb yard átlag kontakt után, illetve rajta hibázták el eddig a legtöbb szerelést a védők. 
 

>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Chubb és Hunt helyett D’Ernest Johnsont és Demetric Feltont láthatjuk majd, akik eddig nagyjából ugyanannyi időt töltöttek a pályán a szezonban. Ez természetesen nem sok játékot jelent, hiszen a csapat harmadik és negyedik számú futójáról beszélünk. Meglepő lenne, ha ők pótolni tudnák a klasszis csapattársaikat, ráadásul a clevelandi támadófalban is többek sérüléssel bajlódnak, akik közül Jack Conklin és Jedrick Wills játéka egyaránt kérdéses - a hétvégi meccset mindketten kihagyták. 

Mindezek tükrében számunkra kissé meglepő, hogy Johnsonra 59.5-ös line-t kínálnak a fogadóirodák. Egyrészről egyelőre azt sem tudni, hogy a két futó között, hogyan oszlanak majd meg a cipelések, másrészről a Denver védelme eddig a negyedik legkevesebb yardot engedte az ellenfél futóinak. Persze Chubbék komoly károkat okozhatnának a vendégek védelmében, de Johnsonéktól ugyanez messze nem elvárható. 

Aztán lehet ránk cáfolnak a clevelandi futók és beárazzák Chubbék teljesítményét, de erre az 59.5-ös line-ra akkor sem hagyjuk ki az undert. 

{"headTitle":"Cleveland Browns - Denver Broncos","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-22 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"D'Ernest Johnson futott yardjai 59.5 alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom