Érdekesség

Face, Facegram, netán Zuckerverse? - fogadj a Facebook új nevére!

  • varin
Címkék:
megosztom

Pénzt is kereshetünk azzal, ha megtippeljük, mi jár Mark Zuckerberg fejében.

Néhány napja látott napvilágot a hír, mely szerint minden ember legnagyobb függősége, a legnagyobb közösségi felület, vagyis a Facebook hamarosan nevet vált. Pontosabban nem az oldal maga, hanem a vállalat. Ezt vélhetően Mark Zuckerberg október 28-án jelenti majd be, addig pedig a 22betnek köszönhetően el is helyezhetjük tétjeinket az új névre.


Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt


A névváltozást egyébként két dologgal indokolták a szakértők, ebből az egyik magának a Facebooknak a negatív megítélése. A felhasználói adatokkal kapcsolatos botrányok, a reklámok és egyéb tartalmak megkérdőjelezhetősége miatt a Facebook egyre inkább rosszul cseng a közszájakon, így vélhetően a vállalat szeretne tiszta lappal kezdeni.

A másik ok a termék újrapozícionálása lehet, amit az indokol, hogy a Facebook tulajdonában van már az Instagram, a Whatsapp és az Oculus is.

A 22bet speciális piacai között fogadhatunk a Facebook új nevére, ahol igen vad opciókat találhatunk. A favorit kimenetel a "Face" lenne, de a humoros kedvű bukméker még a "Fake News", a "Tweeter", a "Zuck's Place" és a "Zuckerverse" opciókra is kínál oddsot.

Érdemes lesz mindenesetre követni az iparági híreket, hiszen akár fülest is kaphatunk arról, milyen irányba érdemes megtenni fogadásainkat.

{"headTitle":"Mire változik a Facebook neve?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-28 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Face","odds":"3.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"FB","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"The Social Network","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Book","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Facey","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"BookFace","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom