Európa Liga

Ez a hendi talán túlzás - tipp a Napoli-Legiára

  • mr.blonde

Olyan jól szerepel a bajnokságban a Napoli, hogy könnyen elképzelhető, hogy dobják az Európa Ligát.

Az olasz bajnokságban nyolc fordulót követően a Napoli 8/8-as mutatóval vezeti a tabellát, erre a parádés szezonstartra pedig nem sokat számítottak. A hibátlan teljesítményt követően természetesen már a bajnoki cím lehetősége a beszédtéma Nápolyban és mivel az Európa Ligában egyelőre nem úgy alakulnak az olaszok dolgai, ahogy azt eltervezték, lehetséges, hogy már inkább a bajnokságra szeretnének koncentrálni.

Erre persze nincsen kézzel fogható bizonyítékunk, de az EL-ben két meccsen összekapart 1 pont azért sokat sejtető tényező. Az olasz lapok mindenesetre arról számoltak be, hogy Spaletti mester nem a B-csapatát küldi majd pályára a Legia Varsó ellen, ezzel együtt is túlzónak tartjuk a hazai sikerre kínált miniatűr szorzókat.

3714226

Kevin Malcuit, Kostas Manolas, Lobotka, Ounas sérülse és Mario Rui eltiltása bizonyosan nincs a déliek segítségére és az sem biztos, hogy csökkenti a lengyel bajnok esélyeit, hogy a Napoli a hétvégén a Roma ellen komoly rangadóra készülhet.

Persze az EL-ben még összejöhet a továbbjutás, de ehhez mindenképpen nyernie kell a nápolyiaknak és a Legia nyilván nem is tartozik az európai elithez. Csakhogy a varsóiak két meccs után hat pontot szereztek, amivel vezetik a csoportot, vagyis meglehetősen kényelmes pozícióban várhatják például ezt a találkozót is.


>>>Fogadj az Európa Ligára és
szerezd meg a 3000 forint értékű ingyenes fogadást<<<


A Napoli vélhetően hozza majd magát és megpróbál attraktív támadófocit játszani, a lengyelek viszont akár 8-9 emberrel is védekezhetnek a labda mögött, tehát a reteszt nem lesz egyszerű feltörni. Hogy mennyire lesz kedvük megszenvedni ezen a meccsen az olaszoknak, azzal kapcsolatban nekünk akadnak kételyeink, ezért úgy látjuk, hogy a vendégek magas oddsaiból képezhető az érték.

A tippünk értelmében a Napoli akár két góllal is legyőzheti a Legiát, de mi még abban az esetben is nyerhetünk, hiszen tétünket csak akkor veszítjük el, ha három vagy annál nagyobb különbségű hazai győzelem születik.

{"headTitle":"Napoli - Legia Varsó ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Háromesélyes hendikep - Legia +3 ","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714226] 2021-10-21 21:00:00 SSC Napoli - Legia Warszawax;