Női kézi BL

Duplán fogadunk a Győr ellen

megosztom

Még úgy is zöldülhetnek tippjeink, hogy egyébként a győriek nyerik meg a soros Bajnokok Ligája találkozójukat Dániában.

Ahogy legutóbb orosz, úgy ezen a hétvégén "dán napokat" tartanak női kézilabda sztárcsapataink. Amíg szombaton a Fradi az Esbjerg együttesét fogadta, addig a Győr vasárnap az Odense otthonába látogat. A bukik szerint ugyanakkor nem kérdés, hogy mely csapat örülhet a találkozó végén, az ETO-ra ugyanis átlagosan 1.20-szoros szorzón lehet fogadni háromesélyben.

Dániában játszanak a győri lányok. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

A győriek továbbra is hibátlanok az idei szezonban, valamennyi tétmeccsüket megnyerték. Az NB I-ben a legkisebb arányú sikerek ötgólos volt, ami igaz a BL-re is. Pedig utóbbi sorozatban a címvédő Kristiansand, az alaposan megerősített Ljubljana és a tavalyi negyedik helyezett, CSZKA Moszkvával is összecsaptak.

Parádés formában vannak tehát Ambros Martínék, akiknél ezúttal is a régóta maródi Faluvégi és Nze Minko maradhat ki sérülés miatt.

Ami a hazaiakat illeti, összességében az Odensére sem lehet panasz idén, a Dán Szuperkupa fináléját ugyan elbukta a csapat, de a dán bajnokságot hibátlan mutatóval vezeti, a BL-ben a Kastamonut és a Savehofot legyőzte, míg a Metztől hat góllal kikapott otthoni környezetében.

Hiányzóik egyre kevesebben vannak a dánoknak, de Abbinghra, Elvertre és Cohrtra vélhetően ezúttal sem számíthatnak.

22bet

A felek az elmúlt évben szintén a BL-csoportkörében találkoztak egymással, akkor a Győr hazai pályán 32-25-re nyerni tudott, Dániában viszont nem bírtak egymással a felek, 32-32-re végeztek. 

Noha a Győr jobb csapat, kiváló formában van, szerintünk szoros meccsre kényszerülhet északon, pláne, hogy a hazaiak teher nélkül, felszabadultan léphetnek pályára, éppen ezért nem volna meglepő, ha az Odense hat gólon belül maradna. Mindemellett a dánok góljaival is úgy véljük, hogy lehet keresni.

A bukik 24,5-re lőtték be a rájuk kínált határt, amit alacsonynak érzünk. Egyrészt pörgős meccsre van kilátás, másrészt az Odense idén csak egyszer, a Metz ellen nem termelt ennyi találatot, harmadrészt a Győr mindössze kétszer hozta le ezen gól mennyiség alatt meccsét idén, arról nem is beszélve, hogy tavaly is oda-vissza megcsinálták ezt a határt a dánok.

{"headTitle":"Odense - Győr","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-17 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Odense +5,5","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Odense góljainak a száma 24,5 felett","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom