NB I

Vezérek nélkül esélytelen a Loki a keleti rangadón?

  • varin
megosztom

Az új edző rögtön besöpörheti első győzelmét a Mezőkövesd élén. Keleti rangadó Borsodban.

Vasárnap keleti rangadó zárja az OTP Bank Liga 9. fordulóját, a Debrecen Mezőkövesdre látogat. Az egyik oldalon pocsék forma és edzőváltás, a másikon pedig kulcsfontosságú hiányzók és hektikus teljesítménye. Mi várható Borsodban?

3612112

A Matyóföldön alig egy évig tartott a Pintér-varázslat, 11 hónap után menesztették a nagyhangú trénert, ami nem is csoda, ha látjuk, hogy a sárga-kékek 8 pontot szereztek 8 mérkőzésen. Ez a Kövesd persze messze van attól, hogy a kiesés ellen kelljen küzdenie, véleményem szerint Supka Attilánál pedig kevés jobb trénert találni a piacon. A Debrecennel több bajnokságot is nyerő mester elmondta, nem megmenteni érkezett a Mezőkövesdet.

"Természetesen az a cél, hogy a csapat maradjon az első osztályban, méghozzá úgy, hogy nincsenek is kiesési gondjai. Én maximálisan bízom benne, hogy ezt meg is tudjuk valósítani. Amikor tavaly nyáron Kisvárdára szerződtem, ott is megfogalmaztam a kollégáknak, játékosoknak, hogy nem azért jöttem, hogy a kiesés ellen küzdjünk. Ezt itt, Mezőkövesden is elmondtam. Azt szeretném, hogy minél előbb végezzünk a tabellán, stabilizáljuk a helyünket a középmezőnyben. A képességek alapján ez egy jó csapat, de ezt a pályán kell bizonyítanunk" - idézi Supka szavait az M4 Sport.

Pikáns, hogy Supka éppen a Loki ellen kezdheti meg a Kövesd felemelését, hiszen a trénerre nagyon jó szívvel gondolnak vissza a Hajdúságban is és viszont.

Azonban Debrecenben is szükség lenne a pontokra, hiszen a biztató start után a Loki szekere döcög. Ugyan a MOL Vidi ellen egy győzelemmel felérő döntetlent ért el Huszti Szabolcs gárdája, a siker vezéráldozatokkal járt. Dzsudzsák Balázs és Sós Bence eltiltását tölti, míg Tomas Kosicky súlyos sérülést szenvedett, így várhatóan Gróf Dávid védi majd a kaput.

Ez talán az a meccs, ahol a gólok helyett inkább lapokra számíthatunk. A borsodi csapat a legtöbb sárgát (3.38) átlagolja az OTP Bank Ligában, de a Loki is 3 feletti átlagot hoz lapokban.

Meglepő lenne a debreceni siker a hiányzók nélkül, az 1x-es tippünket pedig lapokkal fűszerezzük.

{"headTitle":"Mezőkövesd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-17 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: 1x + 5.5 lap felett","odds":"2.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612112] 2021-10-17 17:00:00 Mezőkövesd Zsóry - DVSCx;
megosztom