NFL

Biztonsági tippekkel jöhet könnyű pénz a konyhára

megosztom

A 2021/22-es NFL-szezon hatodik játékhetén a New York - Los Angeles és a Washington - Kansas City meccsekkel nyernénk.

New York Giants - Los Angeles Rams

Nincsenek túl jó helyzetben az Óriások, hiszen az első öt játékhéten csupán egyetlen győzelmet sikerült jegyezniük és már most hatalmas a lemaradásuk a csoportot vezető Dallasszal szemben. Ráadásul a sérülésekkel sem állnak jól, Saquon Barkley futó és Kenny Golladay elkapó sem tudja vállalni a játékot, míg Daniel Jones agyrázkódással bajlódott a héten. 

A vendégek viszont 4-1-es mérleggel indították a szezont, igaz a veretlenül álló Cardinals mögött ez csak a második helyre elegendő. Legutóbb csütörtök esti rangadót játszottak a Seattle ellen, amit sikerült megnyerniük, így egyrészről az önbizalom helyén lehet, másrészről több idejük volt felkészülni erre a találkozóra.

A Rams a labda mindkét oldalán erősebb, így nehezen látni, hogy egy agyrázkódásból épülgető irányítóval és egy borzasztó bizonytalan védelemmel a Giants, hogyan okozhatna meglepetést ezen a találkozón. 

 

Washington Football Team - Kansas City Chiefs

Ha valaki a szezon előtt azt mondja, hogy öt játékhetet követően a két csapat ugyanolyan mérleggel áll majd, akkor megmosolyogtuk volna. Már pedig ez a helyzet, két győzelem és három vereség áll a csapatok neve mellett. De azért ez nem azt jelenti, hogy a két gárda ugyanolyan játékerőt is képvisel...

Tény, hogy a Chiefs védelme igencsak vakon van, ugyanakkor a Patrick Mahomes fémjelezte offense még mindig a liga egyik legjobbja. Miután a Washington védelme sem remekel, így Mahomesék kényelmesen juthatnak 30 pont fölé, aminek elegendőnek kell lennie a győzelemhez.

{"headTitle":"NFL, 6. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-26 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1.89-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Los Angeles -2.5","odds":"1.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kansas City -2.5","odds":"1.41","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj NFL-re és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom