NB I

Nem volna meglepő, ha zöldülne ez a tipp a Vidi-Honvédon

 • Tomihmv
megosztom

Ezúttal a fővárosiak várják jobb előjelekkel a felek egymás elleni rangadóját.

Három mérkőzést rendeznek szombaton az NB I-ben, melyek közül a zárómeccs rangadó lesz, hiszen a Fehérvár a Honvéd együttesét fogadja. A vendégek két hellyel és két egységgel előzték meg a játéknap előtt a hazaiakat, mégis a Vidi számít esélyesebbnek a fogadóirodákban.

3612113

A Fehérvár idei szezonja eddig mondhatni katasztrófa. Korai búcsú a nemzetközi kupában, az NB I-ben már hétpontos a hátránya az éllovas Ferencvárossal szemben úgy, hogy a címvédő eggyel kevesebb meccset játszott. 

A hétvégi bajnokit három nyeretlen meccsel a hátuk mögött várják a piros-kékek, akik a Ferencváros, Puskás Akadémia, Debrecen trió ellen mindössze két pontot szereztek és csak egyetlen gólt lőttek.

A gyengélkedés egyébként főként a rengeteg hiányzónak köszönhető (ezúttal is vélhetően Alef, Hangya, Kovács, Kovácsik, Muszliu, Pinto, Rockov, Zsóri és a válogatottban megsérülő Fiola is kimarad), ugyanakkor így sem gyenge a keretük, avagy nem volnánk meglepve, hogy ha továbbra sem jönnek az eredmények Fehérváron, akkor hamarosan edzőt váltana a csapat. Pletyka szinten a héten már egyébként Adrian Mutu neve felvetődött Szabics Imre utódjaként.

A vendégek pocsékul rajtoltak (az első három körben összesen egy pontot szereztek), majd belejöttek. Perpillanat három sikerből érkeznek a találkozóra, a Nyíregyházát a Magyar Kupában 5-1-re, az NB I-ben a Gyirmótot 4-2-re, míg az éllovas Kisvárdát 2-1-re verték.

Horváth Ferenc tehát összerázta a társaságot, nem meglepő a negyedik helyük, csak rosszabb gólarányuk miatt szorulnak a szintén 13 pontos Paks mögé a táblázaton.

Rangadót játszik a Fehérvár. - Fotó: MTI

A hazaiak számára ezen a meccsen csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, de látva a hiányzóik számát, illetve, hogy az egészséges játékosok döntő többsége az elmúlt két hétben válogatottjában volt, nehéz mérkőzés vár rájuk, pláne úgy, hogy a Honvédnak nem lesz veszítenivalója.

Mindezek ellenére a fehérváriak szorzója indult csökkenésnek, amivel bizony érdemes lehet szembemenni. A Honvédra kínált +0,75-ös ázsiai hendikepet néztük ki, ami teljesen csak akkor veszítene, ha a hazaiak kettő vagy több góllal nyernének. Ezt pedig az előjelek alapján nem érezzük a találkozóban.

{"headTitle":"Fehérvár - Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-16 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd +0,75 (ázsiai hendikep)","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612113] 2021-10-16 19:30:00 MOL Vidi FC - Honvédx;

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.
unibet
megosztom