Premier League

Nem vár könnyű meccs a listavezetőre az újonc otthonában

  • Cipolla
megosztom

A Liverpool botlott a Brentford otthonában, a Chelsea meg tudja ugrani a lécet?

Bekezdett a Chelsea, hét kör után vezeti a tabellát, úgy hogy az eddigi két pontvesztését a két csúcsrangadón szenvedte el. A Brentford elleni londoni rangadón nem vár könnyű találkozó a kékekre, de egyértelmű esélyesei a három pontnak.

3610001

A londoni kékek játékban is remekül kezdték a szezont, a listavezetői pozíció mellett a 15-3-as gólarány is magáért beszél. Egyetlen fájó pont a City elleni vereség lehet, ahol Thomas Tuchel kissé eltaktikázta magát és simán lemeccselte őt Guardiola. A BL-ben is jött egy kellemetlen fiaskó, a Juventus otthonában kapott ki a csapat, így jól jött a válogatott szünet, kicsit rendet lehet rakni a fejekben. A szünet előtt a Southampton elleni meccsen is kicsit rezgett a léc, de a végén csak megtörték a Szenteket és 3-1-gyel tartották otthon mindhárom pontot.

A hiányzókat tekintve N'Golo Kanté pozitív tesztje után könnyen lehet, hogy visszatérhet, ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a kezdőben kap szerepet. Thiago Silva a válogatottbeli kötelezettségei miatt nem lesz bevethető, míg Rüdiger sérüléssel küzd, így középső védőként kaphat szerepet Azpilicueta. Elől vélhetően Lukaku játszhat, valamint Werner is szerepet kaphat. A német két gólt szerzett a válogatottnál, ráadásul a Szentek ellen is döntő szerepet vállalt a győzelemben. 

A Brentford erőn felül teljesít eddig a szezonban, a hetedik helye abszolút pozitív meglepetés egyelőre a tabellán, ráadásul mindössze egy vereséget szenvedtek el. Az Arsenalt legyőzték, a Poollal hazai pályán egy fordulatos 3-3-at játszottak, így a Chelsea ellen sem kell feltett kézzel játszaniuk.

Három biztos hiányzója a csapatnak Shandon Baptiste, Josh Dasilva és Mads Sorensen. Ketten viszont visszatérhetnek, Kristoffer Ajer és Vitaly Janelt is a kezdőben kaphat szerepet. 

Mire fogadjunk?

Veszélyes ellenfél a Brentford, emiatt nem is vesszük ki háromesélyben a vendégeket. A tippünk, hogy legalább két dugót lő Tuchel csapata, amit eddig csak a Pool, illetve a City ellen nem ugrottak meg. A Brentford a liverpooliak ellen is kapott hármat, de egy pontot így is elcsentek Kloppéktól. A két találatot azért is érezzük erősebbnek, mert egyrészt jóval jobb oddsot kínálnak rá a bukmékerek, másrészt le is tudjuk védeni magunkat egy esetleges újabb hazai bravúr esetén.

{"headTitle":"Brentford - Chelsea","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-16 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea góljai: 1.5 felett","odds":"1.77","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
[3610001] 2021-10-16 18:30:00 Brentford - Chelseax;
megosztom