Darts

Veszélyes ellenfél ellen kezd De Sousa - rajtol az Európa-bajnokság!

 • Cesc18
megosztom

Salzburgba teszi át székhelyét a profi dartsmezőny színe-java, csütörtökön ugyanis elrajtol a 2021-es Európa-bajnokság.

Ha a sorsolásra pillantunk, akkor két fura dolgot is kiszúrhatunk. Az egyik, hogy nincs a mezőnyben az a Jonny Clayton, aki idén megnyerte a Masterst, a Premier League-et és legutóbb a World Grand Prix-t. A másik, hogy Simon Whitlock és Damon Heta személyében két ausztrált is láthatunk majd. Mindkét esetért a "European Tour Order of Merit" a felelős, avagy az a ranglista, amely a budapesti és a gibraltari European Tour versenyeiből állt össze. Ennek a ranglistának az első 32 játékosa alkotja az Európa-bajnokság mezőnyét. 

A küzdelmek az alsó ági összecsapásokkal indulnak, tehát már csütörtökön bemutatkozik a címvédő Peter Wright, de tábla elé áll majd José de Sousa és Rob Cross is. 

No, de haladjunk időrendi sorrendben!

Az est Simon Whitlock és William Borland ütközetével indul, amelynek természetesen az ausztrál játékos a favoritja. De azért a fiatal skót tud meglepetést okozni, emlékezhetünk, hogy még szeptember elején a Papp Lászlóban Mensur Suljovicsot győzte le. Másnap viszont személyes okokra hivatkozva haza repült, de ez az egy bravúr is elegendő volt számára, hogy kiharcolja a részvételt az Eb-n. Meglátjuk, hogy tud-e élni a lehetőséggel.

Kíváncsian várjuk, hogy Rob Cross mire megy majd a gyorskezű Keane Barry ellen. A bukmékerek meglehetősen bíznak a világbajnok angolban, de ez inkább szól a nevének, mintsem a teljesítményének. Egy-egy meccsen ugyan tud nagyon jól játszani Cross, de alapvetően a hektikusság jellemző rá. Csak azért nem megyünk ellene az első meccsén, mert Barry nem elég hatékony a kiszállóknál, így az angol ezt akár rutinból is lehozhatja. 

Nagyon jó kis csörtének ígérkezik Luke Humphries és Callan Rydz meccse is. Utóbbi gyakorlatilag azzal a Peter Wright elleni meccsel kvalifikálta magát, amelyen szerény 110-es körátlagot dobva borította a papírformát. Ez azért egy jócskán kifutott eredmény volt, de időnként képes nagyon erős játékra Rydz. Ha viszont a kiegyensúlyozottságot nézzük, akkor Humphries egész szezonban egy erősebb szinten mozog. 

A nagy nevek közül José de Sousa akár bajba is kerülhet az első meccsén, ugyanis a nagyon tehetséges Lewis Williamsszel találkozik. A fiatal walesi Budapesten közel 100-as körátlaggal borította a papírformát Krzysztof Ratajski ellen és nem lehet kizárni, hogy valami hasonlót mutat majd a portugál ellen is. De Sousa pedig sebezhető az utóbbi időben, ráadásul a korábbi két egymás elleni meccsüket egyaránt Williams nyerte. 

Ezen a találkozón tehát örömmel rizikózzuk meg a +2.5-ös hendikepet a walesi dartsosra.

Jó meccs kerekedhet Peter Wright és Florian Hempel ütközetéből is, a két játékos ugyanis Budapesten ugyancsak összefutott és akkor a német jól tartotta magát. Talán most sem lesz annyira egyoldalú, mint amilyennek ez a párharc elsőre tűnhet. 

{"headTitle":"Európa-bajnokság","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-14 22:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lewis Williams +2.5 hendikep","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom