Foci-vb 2022

Lassan bárki ellen veretjük Izlandot!

  • varin

Izlandon aligha vidám a hangulat, két játékos ellen is szexuális bűncselekmény elkövetése a vád.

Kezdenek rendeződni a viszonyok a világbajnoki-selejtezők J-csoportjában is, hiszen Németország a meglepő veresége után már az élre is állt. A Nationalelf csoportelsőségét semmilyen veszély nem fenyegeti, a második pozíció viszont még eldöntésre vár, ebben a harcban pedig örmény-macedón-román versenyfutás várható. Mivel a macedónokra szinte biztos győzelem, a románokra pedig vereség vár, ezért a trió harmadik tagjával, az örményekkel foglalkozunk, akik Izlandra utaznak.

3495393

A skandináv válogatottat már rengeteget bántottuk, és nem is véletlenül. Bármennyire is szerethető csapat és nemzet, az eredmények nemhogy nem jönnek, de a sikertelenség mellett többen visszavonultak, sérültek vagy ha Aron Gunnarssonra (97/2) és Gylfi Sigurdssonra (78/25) gondolunk, szexuális bűncselekmény gyanúja miatt nyomozás alatt állnak. Arnar Vidarsson kapitány így az Everton és az Al-Arabi játékosa mellett olyanokra sem számíthat, mint Arnasson (90/6), Fjoluson (18/1), Gudmundsson (81/8), Sigthorsson (64/26), Halldorsson kapus (77/0) vagy Finnbogason (61/15). Képzelhetjük, a történések fényében milyen lehet most a hangulat Reykjavikban.

Nagy tehát a probléma, a keret nagy részének így a 10 válogatottsága sincsen meg, amely előrevetíti, hogy Izland szégyenszemre azért küzd a csoportban, hogy ne legyen tökutolsó.

337168

Igazán Jerevánban sem lehet persze örömünnep, hiszen hiába a kiváló rajt, az Észak-Macedónia, Németország, Liechtenstein hármast 2 ponttal hozták le Joaquín Caparrós fiai, márpedig a miniállam ellen otthon az 1-1 pontosan azt jelenti majd, hogy a végelszámolásnál -2 pontról indul a riválisok ellen az örmény csapat.

A fogadóirodák itt a hazai csapatot favorizálva nyitották meg szorzóikat, ám a játékosok hamar jelezték, bizony benne van a meccsben az x2. A cikk írásának pillanatában már csak 3.60 körül adják az örmény sikert, de olyan nagyon nem rohannánk a boltba ezért az ötletért sem. Így egy biztonsági tippel szállunk harcba, amely a két csapat első meccsén is zöldült volna, és bár nem kis szorzóval bír, azért lefedi a favorit végeredményeket.

{"headTitle":"Izland-Örményország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-08 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 2 nem veszít és 3.5 gól alatt","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3495393] 2021-10-08 20:45:00 Izland - Örményországx;