Nemzetközi foci

Megjósolhatatlan a Nemzetek Ligája győztese?

Olaszországban rendezik idén a Nemzetek Ligája négyes döntőjét, ahol a világbajnok franciák, az Eb-győztes olaszok, a világranglista-1. belgák és a spanyolok küzdenek meg a trófeáért.

A héten Olaszországban rendezik a labdarúgó Nemzetek Ligája második kiírásának négyes döntőjét: az elődöntőben előbb szerdán a házigazda, Európa-bajnok olasz válogatott a spanyol csapatot látja vendégül, csütörtökön pedig a világbajnok franciák szomszédjukkal, a világranglista-vezető belgákkal találkoznak. A bronzmérkőzésre és a döntőre vasárnap kerül sor.

2021-10-06;9806

Az esélyeket illetően nehéz bármi okosat is mondani, hiszen egyetlen csapat sem emelkedik ki ebből a kvartettből. A nyári Európa-bajnokságot követően a négy válogatott a világbajnoki selejtezőkben szállította a győzelmeket, mind a négy csapat nagyon magabiztosan vezeti a csoportját és fél lábbal már a katari vb-n érezheti magát.

2021-10-07;9806

A Nemzetek Ligája végső győztesének piacán a legkisebb szorzót a világbajnok Franciaország kapta, megelőzve Belgiumot, Olaszországot és Spanyolországot. Ez azt is jelenti, hogy a fogadóirodák szerint az 'alsó' ágról döntőbe kerülő csapat az idei kiírás legnagyobb esélyese.

A hazai pálya illetve a közönség támogatása viszont az olaszok mellett szólhat, ráadásul az elődöntőben az oddsok alapján nekik van a legtöbb esélyük a rendes játékidőben való győzelemre, lévén a spanyolok egy nagyon fiatal kerettel, jó pár hiányzóval érkeztek meg Itáliába. A taljánok mellett szól, hogy Roberto Mancini vezette olasz csapat világcsúcsot jelentő 37 mérkőzés óta nem talált legyőzőre, így talán az olaszok szorzója a legcsábítóbb a négy közül.

A Nemzetek Ligája mérkőzéseivel, elődöntőivel és helyosztóival természetesen részletesebben is foglalkozunk majd a napokban.

{"headTitle":"UEFA Nemzetek Ligája 2020/21","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-06 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franicaország ","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Belgium ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Olaszország ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Te kire fogadnál a 4 válogatott közül?