Serie A

Lapokra fogadunk a hét olasz rangadóján

  • varin

Bergamóba látogat a veretlen Milan, de mi maradunk a szokásos, lapos forgatókönyvnél az 1x2 megtippelése helyett.

A szombati Torino-Juventus mellett a vasárnap esti záró találkozó, vagyis az Atalanta-Milan számít a 7. forduló rangadójának. A két, egykoron igen jóban lévő csapat az első 4 helyért küzdhet a szezon végén, bár a bergamói vasút kicsit lassan indította a szezont. A 90 perc legnagyobb kérdése, hogy meg tudja-e őrizni a veretlenségét a Milan, bár tippünknél mi nem erre várunk majd választ.

3657044

A gyengébb szezonstart után kezd azért egyenesbe jönni Gasperini alakulata, hiszen a Villarreal-Young Boys duó ellen jött a minimum követelménynek mondható 4 pont a BL-ben, míg a bajnokságban a két kötelező győzelem (Salernitana, Sassuolo) mellett sikerült pontot csenni a címvédő Intertől is, ami manapság szép teljesítmény.

A másik oldalon nagyon úgy tűnik, a BL-vitézkedés nem tart majd sokáig, hiszen az Atlético Madrid ellen alighanem a továbbjutásról szőtt álmok elszállhattak, de a bajnokságban begyűjtött 16 pont azért szépen cseng.

Nehéz igazán esélyest kikiáltani, nem is foglalkoznánk bővebben az esélyekkel, hiszen emberemlékezet óta nem volt olyan sem, hogy az egyik csapat oda-vissza hozta volna a 3 pontot, a párharcot pedig igen sok remi gazdagítja, szóval talán érdemes ebbe az irányba kacsintgatni.

Ami viszont csábító lehet, az a lapos fogadási piac. Tudniillik, a Milan idén extrém kevés lapot gyűjt be, Rebicék 6 bajnoki alatt 6 sárgát hoztak, ami igencsak megsüvegelendő statisztika, lévén, hogy játszottak már a Lazióval és a Juventusszal is. Ezzel szemben az Atalanta a második legtöbb lapot gyűjtötte be, 6 meccsen 20-at, ami 3.33-as átlagnak felel meg, szemben a Milan 1-ével.

Di Bellóval egyébként is benne van ebben a mérkőzésben az 5-6 lap, így amellett, hogy arra fogadunk, nem kap több lapot a Milan, még adunk 3 figyelmeztetést a hazaiaknak is.

{"headTitle":"Atalanta-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atalanta 2,5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta +0 lap","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657044] 2021-10-03 20:45:00 Atalanta - AC Milanx;