La Liga

Egy frappáns és egy +ev-s tippünk van az Atlético-Barcára

Nem nagyon látni, miként tudná megnyerni ezt a rangadót a romokban lévő Barcelona.

Akik szeretik a hollywoodi sorsfordító drámákat, azok alighanem epekedve várják a szombati Atlético Madrid - Barcelona találkozót, hiszen az a helyzet állt elő, hogy a Barcelonától éppen Ronald Koeman által meglehetősen becstelenül elzavart Luis Suárez ütheti be az utolsó szöget a holland mester képzeletbeli koporsójába. 

A Benfica elleni BL-zakót követően egyre biztosabbnak tűnik, hogy Koemantól elköszönnek, a katalán sajtóhírek a következő hétre tippelik a hivatalos bejelentést. Állítólag a holland körül teljesen elfogyott a levegő és bár a játékosok nyilvánosan kiálltak mellette, a klubvezetés és Laporta elnök már nem bízik benne.  Hogy ki lehet a következő Barcelona-edző, az egyelőre nagy talány, de ebben a cikkünkben megmutattuk a fogadóirodák szorzóit. 

3629165

Csapathírek 

Az nem kérdés, hogy a Barca háza táján most káosz és rossz hangulat uralkodik, ez pedig nem lehet jó ómen egy ilyen rangadó előtt. A katalánok fiataljai ugyan nagyon tehetségesek, de még rutintalanok és látszik, hogy ezzel a nyomással még nem igazán tudnak mit kezdeni. 

A keretet illetően túl sok újdonság nincsen, a sérültek (Agüero, Dembele, Braithwaite, Alba) továbbra is partvonalon kívül, így Koemannak nem sok variációs lehetősége van. Az szinte biztos, hogy Luuk de Jong a lisszaboni gyenge játéka után nem lesz kezdő, helyette Ansu Fati kezdhet, és ott lehet az első perctől a pályán Coutinho is. 

Az Atlético Madrid egy heroikus küzdelem végén 2-1-es győzelemmel tért haza a hétközi BL-meccsről Milánóból, Diego Simeone csapata a 97. percben szerezte meg a győztes találatot a San Siróban. Egy ilyen siker mindig vaskos önbizalomfröccsöt jelent egy csapatnak, így a Matracosok alighanem a Barcát is ketté szeretnék harapni. 

Simeonének sincs új hiányzója, nagyon masszív kezdőt tud a pályára tenni, abban pedig biztosak lehetünk, hogy Suárez és Griezmann is kezdőként ott lesz a Metropolitanóban. 

[3629165] 2021-10-02 21:00:00 Atlético Madrid - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

A bajnoki versenyfutás szemszögéből ez egy meglehetősen fontos találkozója a bajnokságnak, így a nagy tét miatt nem szép játékra, hanem nagy harcra kell inkább számítani.

Az esélyeket mi a hazai oldalra tennénk, de azt is látni kell, hogy az Atlético szorzójából sok érték már elillant, hiszen a 2.40-es nyitó oddsokhoz képest a mérkőzés napjára 1.90 körüli szorzón fogadhatjuk a hazait. 

 

Aki így is látnak értéket a hazai győzelemben, annak természetesen szíve joga megtenni. 

Ahogy a felvezetőben is írtuk, a Barcelonát olyan játékos vagy játékosok lökhetik mélyebbre, akik tavaly még a katalánok sízekerét tolták. Luis Suárez és Antoine Griezmann kurtán-furcsán távoztak a Nou Campból, nem biztos, hogy szépre és békésre sikerült a búcsú, márpedig ha maradt bennük tüske, akkor a szombati meccsen extrán motiváltak lehetnek. 

Sorszerű lenne, ha valamelyikük bevenné a Barcelona kapuját, erre a kombinált opcióra pedig tudunk is fogadni, méghozzá 1.55-ös szorzón. 

A Barcelona legnagyobb kritikája, hogy támadójátékban messze elmarad korábbi önmagától, a Bajnokok Ligájában például még nincs kaput eltaláló lövése sem! 


Aligha egy remekül védekező Atlético Madrid ellen javul majd a helyzet, ami azt is jelentheti, hogy Jan Oblaknak kevesebb dolga lesz, mint Ter Stegennek. Ez azért lehet érdekes, hogy a fogadások számára egál határokat húztak meg a bukik, így viszont mi látunk értéket abban, hogy a német kapus mutat be több védést. 

A Barcelona az idei három idegenbeli mérkőzésén összesen 5 alkalommal találta el a kaput, vagyis nincs meg a meccsenkénti kettes statisztika sem. Az Atléticótól mi számolunk 4-5 ilyen kísérlettel, vagyis szerintünk ebben a 2,30-as szorzóban van fantázia! 

{"headTitle":"Atlético Madrid - Barcelona ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-02 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bármely játékos pontot szerez - Suárez/Griezmann ","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Védések száma - Barcelona nyer ","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Te mire fogadnál ezen a meccsen?  

[3629165] 2021-10-02 21:00:00 Atlético Madrid - Barcelonax;